25 de maig del 2007

Baldanes, camps de golf i «tortosaurius»

El candidat d'ICV a l'alcaldia de Tortosa, Jaume Forcadell, no va tenir més remei que dedicar una part del discurs d'ahir al vespre a aclarir la seua política de pactes. Forcadell, que havia convidat el diputat Joan Herrera a la festa de final de campanya, va dir que han estat unes setmanes «una mica estranyes, amb el PSC parlant de concertar places amb les llars d'infants privades, en lloc de proposar escoles bressol públiques». Un argument que Joan Sabaté ha utilitzat durant la campanya, però que Forcadell no hauria d'haver aprofitat per desmarcar-se del candidat socialista, ja que l'actual portaveu d'ICV a l'Ajuntament, Sisco Lahosa, havia dit el mateix a la roda de premsa en què va fer balanç de la seua acció de govern com a regidor. Forcadell va estar més encertat quan va assegurar que ICV només pactarà «amb els partits d'esquerres que proposin polítiques d'esquerres». Mentre la gent engolia els entrepans de baldana i esperava l'actuació dels Quicos i de Pepet i Marieta, tant Forcadell com Herrera van criticar durament el PSC perquè defensa el projecte del complex turístic de Vinallop. De fet, l'oposició al camp de golf ha estat un dels temes estel·lars de la campanya d'ICV, que segons Herrera ha confirmat Forcadell com el «candidat revelació». Després de criticar la nova ordenança de civisme, Forcadell va garantir que ICV és la millor aposta per renovar l'Ajuntament i per desterrar els «tortosaurius», és a dir, els grans dinosaures de la política municipal.

El Punt (25-Maig-2007)

15 comentaris:

  1. si entren al govenr la policia local començarà a utilitzar lo kubotan?

    quina temor!!!

    ResponElimina
  2. Deixant de banda el que hagi dit el Sr. Lahosa, em sembla encertat que el candidat d'ICV defensi l'existencia d'escoles bressol de titularitat municipal. Es necesari per garantir la igualtat d'oportunitats pel que fa a la educació i també, si més no, per tal que les families amb un nivell de renda baix o mitjà puguin conciliar la seva activitat professional i laboral amb la vida familiar. Rectificar, diuen, es de sabis i ja era hora que algú, en aquest cas el candidat d'ICV, proposi rectificar i aplicar auténtiques polítiques d'esquerres en aquesta matèria com en altres.

    ResponElimina
  3. Això sí que és hipocresia política!
    Lo dilluns pensen pactar en Sabater sense recordar-se'n per a res del camp de golf ni de les llars d'infants. I és que el poder enlluerna tant que fa olvidar completament tot lo demés.

    ResponElimina
  4. Nou article del partit Republicà Català a
    http://lacomediantatortosina.blogspot.com/
    Llegiu-lo si voleu saber el que diem. És l'única manera que tenim de fer arrivar lo nostre missatge a la gent.
    Si després decidiu no votar-mos, al menys ho fareu havent sopesat tota la informació.
    Gràcies.
    Núria Menasanch i Martí

    ResponElimina
  5. Comedianta, si ICV i ERC pacten amb Sabater, tal com tu afirmes reiteradament, seria un suïcidi per als dos partits. Els dos partits xicotets de la nostra Tortosa, s’han renovat, amb un discurs contrari a la política que s’ha fet des de el govern municipal (Sabater i cia.). Si el dilluns pactessin, tal com tu dius, causarien un gran escàndol, ja que, des de el meu parer,els seus votants no ho entendrien.

    Pel que fa al camp de golf, Forcadell ho te fotut, ja que els dos grans partits de la ciutat, PSC i CIU, estan d’acord i el vot a favor al ple està assegurat. Que deu mos agafe confessats !!!

    ResponElimina
  6. Jordi,
    jo t'entenc, perquè a mi, les anteriors eleccions també me van enganyar.
    Però, malauradament, vos esteu deixant enganyar un altra volta. No podeu ficar-vos una vena als ulls.
    I si jo no tinc raó, perquè no ho dixen clar los candidats de ERC i ICV, los Sr. Fores i el Sr. Forcadell???
    No està bé que la gent no sapigue quins pactes tenen ja decidits!

    ResponElimina
  7. Los polítics sempre enganyen.

    Un polític=mentider compulsiu

    Votar = acte d'humiliació davant mentiders i estafadors corruptes!

    No llences la teua dignitat!

    ResponElimina
  8. Comediants no son els que fan comedia? Pel seu nom els coneixereu!!!!!

    ResponElimina
  9. Visca el camp de golf de Vinallop o d'allí on sigue

    ResponElimina
  10. i tu comedianta no dius res de l'ordenança cívica.

    Cuidado no parles massa que te caura la capa i se vera lo reaccionaria i de dretes que pots arrivar a ser.

    ResponElimina
  11. ICV= marca blanca del Psoe.
    I pel que fa al camp de golf si a Amposta ne fan dos, a la Ràpita un, a Port Aventura 3 (i tots amb urbanització al costat, no mos enganyem) perquè a Tortosa hem de ser els talibans del medi ambient i veure com els veïns creixen i natros no?
    Espero respostes

    ResponElimina
  12. http://casalpanxampla.blogspot.com/
    2006/09/panxampla-
    presenta-allegacions.html

    Company/a ja fa temps que tens totes les respostes molt argumentades

    ResponElimina
  13. Em sembla increïble que algú que té una carrera i es presenta a alcalde de Tortosa sigui capaç d'escriure "arrivar" en v. Sincerament em sembla increïble

    ResponElimina
  14. los d'icv pactaran en qui sigue per la poltrona, se posen contra lo camp de golf i ho tenen com a prioritat però no tindran manies en estar en un govern golfista...
    potser tampoc tindran manies en enviar als mossos en lo kubotan si algú els molesta...

    i la comedianta... "pos ella parla i escriu com vol per qué es tortosina y natros no som ni catalans y valencians, som tortosins y parlem en tortosi i prompte ser farà amiga del lizondo valenciá y sirá blavera, aixo de la unitat de la llengua son tonteries y los sientifics de la llengua no saven de que ban, natros tinim una llengua propia: lo tortosi!"

    "visca per sempre tortrtosa.... lalalalala..."

    ResponElimina
  15. Molt de jubilat veig ampliant la foto; estos per una baldana van allà on sigue si convé a escoltar a la comedianta o al Vicente, lo que sigue per una baldana

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta