25 de maig del 2007

Sabaté aposta pel tripartit, però no exclou cap partit abans d'hora

L'alcalde de Tortosa i candidat del PSC a la reelecció, Joan Sabaté, va afirmar que la ciutat no pot desaprofitar la «bona sintonia» política amb els governs de la Generalitat i de l'Estat, que tenen «una sensibilitat especial» per Tortosa i les Terres de l'Ebre. «Per això és el moment de revalidar el pacte de progrés», va dir Sabaté sense embuts. La reedició del tripartit serà la seua «opció preferent», però Sabaté va advertir que no exclourà cap força democràtica dels futurs pactes de govern. De fet, Sabaté va afirmar que no li preocupa la indefinició que han demostrat els candidats d'ERC i d'ICV fins ara. En la mateixa línia, Sabaté va insistir que, al marge de possibles acords de govern, el PSC també està disposat a arribar a acords puntuals per prendre les decisions estratègiques per a la ciutat. Però va ironitzar sobre la crida que feia dimarts el candidat de CiU. Així, mentre Ferran Bel va proposar un pacte de ciutat en qüestions com ara les infraestructures, la immigració i els serveis, Sabaté va respondre que li sobtava la proposta del convergent, tenint en compte que Bel havia estat el «més negatiu» dels portaveus dels grups de l'oposició.

Llegiu la notícia completa a El Punt

7 comentaris:

  1. Ay, ay, ay!!! Ja sabem que està disposat a pactar amb qui sigui i al preu que calgui per tal de seguir com alcalde. Fins i tot amb el PP que, com es conegut, i em perdonaràn la ironia, es un partit d'esquerres de tota la vida.

    ResponElimina
  2. Nou article del partit Republicà Català a
    http://lacomediantatortosina.blogspot.com/
    Llegiu-lo si voleu saber el que diem. És l'única manera que tenim de fer arrivar lo nostre missatge a la gent.
    Si després decidiu no votar-mos, al menys ho fareu havent sopesat tota la informació.
    Gràcies.
    Núria Menasanch i Martí

    ResponElimina
  3. Sabater no vol soltar la cadira, me recorda a un missatge del Windows: "Sí a todo"

    ResponElimina
  4. Núria, moltes persones com jo entrem al teu bloc només per curiositat. Si estàs orgullosa de les visites que tens no pateixis que jo no hi entraré més, no vull que em facis servir d'excusa. I per cert 50 visites són molt poques i puc assegurar-te que hi ha associacions del territori que tenen moltes més visites que el teu bloc...

    Jo també he pensat en algun moment que coses que m'interessen podrien tindre més repercussió en els mitjans de comunicació, però respecto la faena de les persones que treballen als mitjans de comunicació. En el cas del PRC penso que no ha fet absolutament res (a banda de ser una novetat) per a sortir als mitjans i tampoc ha aportat res a la política local. Les propostes són totalment populistes i poc serioses, has fet que la qüestió nacional arribe a semblar quelcom freak i el llenguatge que utilitzeu no és gens correcte, ni en la normativa de l'IEC ni seguint l'el DCVB, o sigue que... La qual cosa no ajuda massa a semblar un partit seriòs...

    ResponElimina
  5. Que no haguèssem sortit als mitjans no vol dir que no haguèssem fet res. Tan sols vol dir que no mos han volgut escoltar.
    Per això estem tan contents que gent com tu, sí que tingue curiositat i entre al bloc.
    ERC=PSOE
    Gràcies

    ResponElimina
  6. I si ningú votés a n'estos inútils????
    Votar = validar la corrupció!

    ResponElimina
  7. con el pp ya lo hizo

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta