25 de maig del 2007

Sabaté i el somni de ser ministre

L'alcalde de Tortosa i candidat del PSC a la reelecció, Joan Sabaté, sempre ha dit que Marcel·lí Domingo (1884-1939) és un dels seus referents polítics. Sabaté també ha admès que és un amant de l'alta política, i que se sent molt còmode en les seues etapes a Madrid. Els seus rivals afirmen que el seu somni és arribar a ser ministre de l'Estat, just com Marcel·lí Domingo. Deixaria Sabaté l'alcaldia, a canvi de substituir gent com ara Alfredo Pérez Rubalcaba?

El Punt (25-Maig-2007)


Infografia: El Punt

5 comentaris:

  1. Avui no és el dia dels innocents, no? ja ja ja quina risa

    ResponElimina
  2. ...
    Que la detengan
    es una mentirosa,
    malvada y peligrosa
    yo no la puedo controlar.

    Que la detengan
    me ha robado la calma,
    se ha llevado mi alma
    y no me ha dejado na.
    ...

    Homenatge al David Civera quan va definir el meu sentit respecte a la visió del Rubalcaba morfejat (catalanització de morphing).


    "Que comenci l'espectacle!"

    (Roy Scheider a "All That Jazz"

    ResponElimina
  3. Qui aspire legitimament a èsser ministre, que renuncìi a la alcaldia,,,, O no?

    ResponElimina
  4. Tant de bo se l'haguessin endut l'any passat, però la plaça d'alcalde a jubilar se la va quedar el "crack" de Joan Clos.

    ResponElimina
  5. Que fort!!! I la meva il.lusió es ser Papa de Roma. Per demanar que no quede. De tota manera cada cop estic mes convençut que qualsevol "trepa" de partit pot ser ministre. Alguns polítics no saben fer la "o" en un canut...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta