25 de maig del 2007

L'alcalde afirma que té por que a Ginestar puga passar el mateix que a Fago

L'alcalde de Ginestar, Josep Bru (CiU), va reiterar ahir que no pensa dimitir com dimarts va exigir-li CDC, i va negar que haja utilitzat el seu càrrec per fer negocis immobiliaris. «La meitat del que se sent en les imatges no ho vaig dir, perquè avui hi ha molts mitjans per manipular els vídeos», va afegir-hi. A més, Bru va confirmar que ha enviat una carta als veïns del poble per explicar-los els motius del seu enfrontament amb Gilbert Gil, l'empresari que ha destapat el presumpte cas de corrupció urbanística de Ginestar. «El que hauria de fer és una fotografia de la seua masia il·legal, que nosaltres ja hem denunciat a Urbanisme», va dir Bru abans d'anunciar que dilluns pensa difondre «una notícia bomba que farà molt de mal a Gil i la seua família». «Jo també l'he denunciat per amenaces, perquè fa un any va dir en una caixa del poble que jo era un malvat i que em volia liquidar; sé que té una pistola i tinc por, perquè a Ginestar podria passar el mateix que a Fago», va advertir Bru.

El Punt (25-Maig-2007)

6 comentaris:

  1. Politics corruptes a la presó!

    ResponElimina
  2. Quina casualitat !! Existeixen unes coincidencies alucinants entre aquestes declaracions i les de l'alcalde de Tivissa quan el tema dels anónims que diu que va rebre. I si no tireu d'hemeroteca.

    ResponElimina
  3. jajajajajajajajaj!!!

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari.

    ResponElimina
  6. Que li guarde una llitera per a la Imma Juan

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta