25 de maig del 2007

Sabanza anuncia una inversió industrial de 15 milions als terrenys de l'estació de Móra la Nova

L'alcalde de Móra la Nova, Joan Manel Sabanza (CiU), va anunciar ahir que l'empresa Administradora d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) ha adjudicat per 1,3 milions d'euros els terrenys de l'estació en què hi havia els antics tallers i el dipòsit de màquines de l'estació. Segons Sabanza, l'empresa administradora de Renfe va treure a subhasta els terrenys després de gairebé un any de negociacions, ja que l'Ajuntament havia atret l'interès inversor d'un grup empresarial català. L'alcalde, que va precisar que no podia donar més detalls sobre el grup inversor, va detallar que els terrenys tenen més de 64.000 metres quadrats, i que la inversió final podria ser superior als 15 milions d'euros. «Ara han adquirit els terrenys i volen instal·lar-hi una part de les seues empreses, ja que és un grup força diversificat», va dir Sabanza. Segons l'alcalde, dues de les empreses del grup, Vibloc i Vilaroch, ja han començat a redactar el pla parcial per poder urbanitzar els terrenys. «Si la tramitació amb la Generalitat és àgil i es compleixen els terminis previstos, les obres podrien començar en menys d'un any», va afegir-hi. Sabanza va remarcar que la intenció del grup és invertir, i que només té previst llogar l'edifici d'oficines que construirà en una part dels terrenys. A la resta de la parcel·la, el grup instal·laria les seues empreses vinculades amb els sectors metal·lúrgics, els prefabricats de formigó i els serveis ferroviaris. «Estem molt contents perquè hem lligat una inversió molt important, que ajudarà a dinamitzar Móra la Nova i la seua zona d'influència; i també perquè els terrenys feia més de 30 anys que no s'utilitzaven», va concloure Sabanza.

El Punt (25-Maig-2007)

4 comentaris:

  1. Que vol fer una altra ENRON?

    ResponElimina
  2. Ja estem acostumats a l'anunci d'inversions cada cop que venen les eleccions,les inversions i els llocs de treball que promet Sabanza són sempre cortines de fum per tapar el que no ha fet en 28 anys en que porta manant a Móra la Nova

    ResponElimina
  3. A les Terres de l' Ebre tothom coneix el tarannà de l'alcalde transvasista de ciu de Móra la Nova i ex-diputat JM Sabanza.Des d'Amposta us volem enviar un missatge de coratge a tots els Moranovencs que esteu lluitant per la llibertat i la democràcia al vostre poble al igual que ho estem fent natros a Amposta, encara que Roig tingui la decència de no tornar-se a presentar.

    ResponElimina
  4. Un cop més mireu els resultats de Sabanza el diumenge per la nit: Majoria ABSOLUTA, i això es fa amb treball i no amb tonteries com les que es diuen. Es nota que és un Aclacde de CIU. Endavant

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta