24 de maig del 2007

L'empresari que ha destapat l'escàndol urbanístic de Ginestar també acusa Bru per amenaces

Gilbert Gil afirma que l'alcalde el va empentar i que li va dir que el «faria pelar»

L'empresari que ha destapat l'escàndol urbanístic de Ginestar, Gilbert Gil, va explicar ahir que també ha denunciat l'alcalde Josep Bru per un presumpte delicte d'amenaces. Segons Gil, l'alcalde el va sorprendre fent unes fotografies d'uns abocaments de runa. «Em va empentar i em va dir que em faria pelar», va dir. Per evitar la permanència de Bru a l'Ajuntament, l'empresari ha difós un vídeo enregistrat amb càmera oculta, per demostrar que Bru feia «negocis immobiliaris» a l'alcaldia.

Segons Gil, no tenia intenció de difondre el vídeo fins després de les eleccions, ja que Bru havia anunciat la seua intenció de no aspirar a la reelecció. «Però quan vaig veure que no anava de cap de llista, però sí de número dos, vaig decidir-me per evitar que continués manipulant l'Ajuntament, i perquè Ginestar torni a respirar», va dir l'empresari. Gil va remarcar que l'alcalde té un perfil «poc clar», i va revelar que havia utilitzat tàctiques «mafioses» per intimidar-lo. «Un dia em va enxampar fent unes fotografies a uns abocaments incontrolats de runa, i després d'empentar-me va advertir-me que em faria pelar», va afirmar. Gil va explicar que aquests fets havien ocorregut feia aproximadament un any i que, tot seguit, s'havia desplaçat a la caserna de la Guàrdia Civil de Móra d'Ebre per denunciar l'alcalde per presumptes amenaces de mort. En aquest sentit, Gil va detallar que fa anys que està enfrontat amb Bru, després que l'alcalde posés «moltes dificultats» perquè l'empresari pogués construir-se una casa.

De fet, Gil ha dedicat molt de temps i diners per denunciar les diferents irregularitats urbanístiques que s'haurien comès a Ginestar, fins que va contactar amb un gabinet de detectius que es van fer passar per una parella interessada a comprar uns terrenys. Segons la filmació feta amb càmera oculta al despatx d'alcaldia, Bru va recomanar-los com havien de construir un xalet fent-lo passar per un magatzem agrícola, i també s'hauria ofert a fer d'intermediari immobiliari a canvi d'una comissió. L'empresari va valorar positivament que CDC haja decidit expulsar Bru, «perquè això beneficiarà la gent de Ginestar».

El Punt (24-Maig-2007)

Foto: Televisió de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta