24 de maig del 2007

ICV es desvincula de la denúncia contra l'alcalde tivissà per «agressió» a un noi

El candidat d'ICV a l'alcaldia de Tivissa, Fermí Pallisé, va desvincular-se ahir amb contundència de la denúncia interposada contra l'alcalde de Tivissa i candidat de CiU a la reelecció, Jordi Jardí. «No vull aprofitar la situació per fer política i per tant no carregaré contra ningú, però la veritat és que ja estic prou acostumat a tenir la culpa de tot el que passa a Tivissa», va lamentar Pallisé. Durant tot el mandat, el portaveu d'ICV a Tivissa ha protagonitzat diferents enfrontaments amb Jardí, que fa quatre anys el va apartar de l'alcaldia.

Per la seua banda, Jardí va afirmar que la denúncia que una família de Móra d'Ebre ha presentat contra ell només respon a interessos electorals. Segons els denunciants, Jardí va agredir el seu fill, de 15 anys, després de ser increpat per un grup de joves a la sortida del concert que la Companyia Elèctrica Dharma va fer divendres a Tivissa. Segons diferents versions, l'adolescent hauria intentat tornar el cop de puny a Jardí, però els seus companys van evitar-ho i van avisar la Guàrdia Civil, així com als pares del noi. La família hauria traslladat el menor a l'hospital de Móra d'Ebre, on el jove va ser atès per una ferida sagnant entre la cella i l'ull, però que no va necessitar punts de sutura. Jardí va negar els fets, però va declinar fer més declaracions fins dilluns, quan hagin passat les eleccions municipals. «Només puc dir que és evident que algú ha fet enquestes, i que no li han sortit els números que esperava», va afegir-hi el candidat de CiU, en clara referència a Pallisé. Però Pallisé va valorar que fins aquest moment la campanya a Tivissa estava sent molt correcta, ja que tant ICV com ERC havien pogut explicar «d'una manera molt correcta i amb molta tranquil·litat» les seues propostes de govern. «En canvi, CiU s'ha limitat a traure algunes pancartes que tenia al bagul i ha començat a repartir el programa electoral aquesta setmana», va concloure.

El Punt (24-Maig-2007)

1 comentari:

  1. Bravo per Fermi que es desvinculi de tot aquet merde que hi ha a Tivissa. De totes formes voldria dir que ma'n arrivat a les meves orelles que el Sr Jardi esta intentan compra gent perque a l'hora de presentar al cuartelillo li fagin costat, Sr Jardi marxi d'una puñetera vegada i deixins tranquils, no sigi tan dolent que li agafara un atac de cor

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta