26 de setembre del 2007

Estancats a Ferreries

Aquesta fotografia és d'avui al matí, i mostra la situació existent des de fa un munt de dies en una de les voreres de la Rambla de Catalunya, al barri de Ferreries. Pel que sembla, és com si l'Ajuntament de Tortosa tingués la intenció de reparar els nombrosos bonys i clots d'aquest tram de vorera, però la gran superfície delimitada per tanques fa pensar que s'hagi de posar a treballar una màquina tuneladora... Per sort, han deixat un estret passadís perquè els vianants puguin passar d'un lloc a l'altre, però el que no entenc és per què les tanques també ocupen un parell de places d'aparcament. La cosa m'ha fet gràcia, perquè he recordat que CiU, quan estava a l'oposició, va dedicar un dels seus butlletins a criticar la febre de tanques grogues que hi havia a Tortosa durant l'anterior govern de Joan Sabaté. De fet, a la portada d'aquell butlletí es veia una fotografia de la rotonda provisional de la Simpàtica, feta amb tanques, i un gran titular que deia "Estancats", que volia ser un joc de paraules per la situació de paràlisi que segons CiU patia el municipi. Ara sembla que a Ferreries també ens trobem es-tancats i amb els veïns una mica neguitosos, a l'espera que comencin les obres promeses pel nou govern tortosí.

8 comentaris:

  1. Deuen estar esperant que vagi Bel a fer-se la foto amb el casc de l’obra com va fer quan estava l’oposició.

    ResponElimina
  2. olee gustavo!! vols dir que no ets tu qui esta estancat?? vaya parides de noticies!

    ResponElimina
  3. eic ignorant! que les tanques no estan per a que s'arregle la vorera!! mira cap a dalt!!!

    ResponElimina
  4. Vaia notícies de posar. si es fan obres a la façana de l'edifici és normal que es posin tanques, bé s'ha d'evitar que la gent prengue mal no??

    ResponElimina
  5. I ja no vull parlar de l'obertura complerta del Carrer Migdia, a veure quant de temps tornaran a estar parades les obres, això fa pintar de tenir una duració com les obres de la Sagrada Família

    ResponElimina
  6. Tortosa està tan dexiada que no hi ha Déu que sapigue per on començar.

    ResponElimina
  7. crec que el problema de base és aquest, Tortosa porta tan de temps deixada que és quasi impossible organitzar-se per fer alguna cosa. Però tot i això no estaria de més arreglar d'urgència petits detalls que la ciutadania agrairíem força, com per exemple la neteja de les zones més visibles i visitades de la ciutat: parcs i zones infantils nets sense brossa i sense residus d'animals domèstics, entorns dels col.legis impecables, estancament de tanques inútils a llocs on s'acumula la brossa (antiga oficina de turisme)
    ... Crec que no tot és sol.luciona amb una maquineta que tots els matins a les 9 intercedeix el pas als pobres que van a treballar i a un senyor amb un aspirador aixecant pols. Això dona imatge de fer feina però tot es queda en imatge...
    Volem i necessitem una ciutat bàsicament neta

    ResponElimina
  8. Els anònims de les 10.30 i de les 11.28 tenen raó. Les tanques estan posades, segons sembla, perquè a l'àtic de l'edifici han degut haver-hi desprendiments. Però per veure-ho, m'he hagut de posar gaire bé al mig del carrer. La confusió ve donada perquè tota la zona encerclada amb tanques està en un estat que fa pena. A veure quan fan les obres i a veure quant de temps tenim les tanques... Ens juguem alguna cosa?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta