20 de novembre del 2007

Ensurt a Tortosa en caure uns llums de Nadal al barri de Ferreries

La policia local de Tortosa va haver d'interrompre ahir el trànsit durant mitja hora al carrer Hernán Cortés, per la caiguda d'uns llums decoratius de Nadal. Segons va informar el web de La Veu de l'Ebre, l'incident no va provocar cap dany personal o material, tot i que el carrer és un dels més transitats del barri de Ferreries.

El Punt (20-Novembre-2007)

6 comentaris:

  1. S'hauria de veure quina classe de llums fiquen aquest any i qui les instal·la, la setmana passada concretament dijous al 13 de gener també van vaure les llums de nadal al mig del carrer i molt prop del lloc on juguen els nens petits d'aquella zona. A Tortosa hi ha empreses d'aquest ram molt competents i que saven el que fan, però com no tenen "enchufe" o no donen comisions!!!!!!!!!!!!!!!.

    Que passa que els diners es queden pel camí, com sempre.

    ResponElimina
  2. Les empreses competents subcontraten lo que troben ja que és una feina a contrarellotge i a deshores. Ja fa dos anys que ho fa l´empresa AIC de Roquetes que subcontrata a saber qui.
    Menos mal que no ha passat res ja que si no a veure qui es responsabilitza.

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  5. Tot es culpa de l'alcalde Joan Sabate. Ah, que han canviat. Com a socialista noto a falta a les mosques colloneres, sense arguments i damagogiques que teniem escrivint a la marfanta al anterior mandat. Perdona Gustau, peró fa temps que ho volia dir, i aquesta noticia m'ha facilitat l'argument.

    ResponElimina
  6. Efectivament, que se n'ha fet de mc. calan, manel, cinto i un llarg etc.
    Ja no hi ha temes que els motiven prou?....llastima.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta