19 de novembre del 2007

Què li passa al Tortosa?

Avui he volgut mirar la classificació de la Primera Divisió Catalana, per veure en quin lloc de la taula es troba el Club Deportiu Tortosa, que si no m'equivoco ja fa set jornades que no guanya. He vist que l'equip de la capital del Baix Ebre es troba al penúltim lloc de la taula, amb només onze punts, 10 gols a favor i 20 gols en contra. Només ha guanyat dos partits dels 13 que ja s'han disputat, n'ha empatat cinc i n'ha perdut els altres sis. Amb aquesta trajectòria tan fluixa i decebedora per a un club que, com a mínim, hauria de jugar a la Tercera Divisió amb la Rapitenca, no és d'estranyar que el Tortosa estiga encara el segon per la cua. Mentrestant, l'Amposta (que ahir també va empatar) es troba a només dos punts de la zona d'ascens. Però ahir, el conjunt dirigit per Carles Alós tampoc va poder passar de l'empat a dos gols en el camp del Peralada, tot i que les cròniques parlen avui d'una millora en el joc de l'equip. Potser perquè sabia que s'hi jugava molt, el Tortosa va sortir al camp a guanyar, i en un contraatac els del Peralada van fer el primer gol, que van arrodonir amb un 2-0 poc abans del descans. Després, el Tortosa va desaprofitar l'oportunitat d'escurçar distàncies i va fallar un penal. Poc després de la represa, Subi va marcar des de fora de l'àrea, però els tortosins només van poder empatar (ja en els minuts finals, gràcies a un gol del debutant Diego) quan el Peralada ja s'havia quedat amb nou, per l'expulsió de dos jugadors. Alguna cosa li deu passar al Tortosa, que no acaba d'aixecar cap. Diumenge que ve, el Tortosa s'enfronta amb el Vilafranca, vuitè a la classificació de primera. Quina serà la jornada de la recuperació definitiva?

25 comentaris:

  1. Me pareix lamentable que en los pressupostos que mou aquest club estigue així, i encara sort que li retallen el pressupost, ja que són els empresaris i no l'ajuntament els que haurien d'afluixar la mosca, ja que com en altres coses hi ha molt poc empresaris que mouen fitxa pels seus conciutadans i entitats que no poden fer-ho sols.

    Espero que algun dia si va tan malament el CDT pete, se renove, faigue un filial per pujar juvenils i forçar a esforçar-se més als ASALARIATS jugadors,... i també que aquestos pressupostos enormes (també compta la reconversió del camp de terra en gespa artificial 30M€) en molt menys altres esports i entitats podrien aconseguir MOLTISSIM.... vergonya és el que me dona veure la situació que hi ha i els diners aportats... :(

    ResponElimina
  2. Es un exemple més de la ciutat que tenim. I després volem ser capital...De qué? Em podrieu dir en qué despunta la ciutat...? Així ens vá en moltes coses...

    ResponElimina
  3. I mira que en tenien de diners! Lo vot del sinyor Lluesma los hi va costar car a la resta de clubs esportius municipals que van vore rebaixades substancialment les seues subvencions perquè no hi havien diners. Clar! Se'ls havien gastat tots en lo club de futbol.

    ResponElimina
  4. Conec als 2 entrenadors del Tortosa (a l'Alós i al Blanc) i la veritat és que són bons entrenadors. Espero que puguin tirar endavant l'equip i especialment per Carlos Blanc a qui conec més i millor i com entrenador és un crack!!
    La cosa millorarà (o al menos això espero)

    ResponElimina
  5. Si no passem com a mínim a l'Amposta perdrem la capitatlitat de l'Ebre!!!

    ResponElimina
  6. Ostia com pots tenir el valor de dir que els entrenadors són bons, pos si es difícil dir quin es pitjor. Aquí tenim jugadors de sobres per estar a tercera com havia estat tota la vida, lo que els interesos i la incompetencia son massa evidents.

    ResponElimina
  7. el proxim cap de setmana tots animar el Tortosa, potser es el que fa falta!!!

    Endavant Tortosa!!!

    president dimissió!!!

    ResponElimina
  8. Si, si pero el dia que em vaig enterar que la Rapitenca tenia mes del doble de socis que el Tortosa....i no quan estaba a la categoria d'ara.
    La culpa ( com en tot ) tambe es dels tortosins, com jo.

    ResponElimina
  9. ...I no són set les jornades sense guanyar sino que en són 10 !! Ahir es va disputar la jornada 13 i el CD Tortosa no guanya de de la jornada 3 quan es va imposar al municipal tortosí per 1-0 a la F.E. Figueres. Desde llavors només 5 empats i, per tant, 5 punts dels últims 30 possibles són els que ha sumat el conjunt roig i blanc. Un bagatge preocupant i que si no millora, mos abocarà al ridícul de baixar a Preferent. Està clar que el Tortosa és l'entitat esportiva que rep més diners de la ciutat i aquest no és el problema real (sense un bon suport econòmic no es pot fer un equip amb garanties en el futbol fins i tot Regional avui en dia, o si no, perquè us penseu que la Rapitenca estào on està?). El problema real és que hi ha una colla d'incompetents que no saben administrar bé els diners i això ja fa massa anys que passa en aquesta entitat.
    A esperar que el Tortosa se salvi de baixar, sigui com sigui, almenys per dignitat

    ResponElimina
  10. el tortosa porta malament des de fa molts anys...Cada any hi ha jugadors per estar més a dalt però les coses no funcionen.

    I, personalment, crec que són 2 bons entrenadors, no obstant tot...

    ResponElimina
  11. jo també penso que el que li falta al tortosa es una bona afició, l amposta la te, nsts sempre que perdem tots son plors i culpa dels demes potser si tots posem el nostre gra d'arena tot anira millor.

    No recordeu els temps del play off??

    allò era una afició i l'afició fa caliu.
    i l'equip clar que era impresionant

    ResponElimina
  12. quins grans diumenges els del play off!!

    i quant la gent vam sortir al carrer a celebrar l'ascens? allo era una ciutat, aixo fa ciutat home!

    com diu serrat son aquelles petites coses

    ResponElimina
  13. Ostres... veig que aqui han escrit entre altres, il.luminats, futurs presidents, visionaris i gent en bon criteri.

    Les úniques veritats, les úniques, que s'han dit de moment són:

    "...ja que són els empresaris i no l'ajuntament els que haurien d'afluixar la mosca, ja que com en altres coses hi ha molt poc empresaris que mouen fitxa pels seus conciutadans i entitats que no poden fer-ho sols"

    "...Es un exemple més de la ciutat que tenim. I després volem ser capital...De qué? Em podrieu dir en qué despunta la ciutat...? Així ens vá en moltes coses..."

    La resta, i amb tota la llibertat del mon, faltaria mes, es parlar per no callar

    Si tan malament ho han fet i ho fan el directius, espero que entre la multitud de sol.licituds a directius que hi ha en surti algún que ho faci millor.

    O pot ser m'he equivocat i no hi ha ningú que el vulgui agafar?

    Reflexionem... reflexionem

    ResponElimina
  14. Jo també penso com migcamí. Això sí, crec que s'han de millorar coses en l'aspecte esportiu ja que és evident que no acaba de funcionar(desconec els altres aspectes, però la sensació és bona). Per altra banda, m'agradaria que algun dels que parla dels diners que rep el club, em digués quina quantitat rep (per curiositat).
    Tortosí 100%,
    Si tan bo ets administrant diners, per què no ets el responsable econòmic del club? (o si que ho ets i ho fas per despistar?). Per cert, com pots dir que fa anys que ho fan malament si fa 4 mesos que va soritr la nova junta? A veure si ens informem abans d'escriure
    Sigui com sigui, em consta que ningú es va voler fer càrrec del club quan es va anunciar que la junta anterior s'ho deixava. Per tant, tots els que critiqueu els de la directiva, el que heu de fer és callar i animar l'equip. Per criticar, us haguéssiu presentat. A més estic segur que molts dels que critiqueu ni tan sols vau assistir a l'assamblea, i possiblement alguns no sigueu ni socis. Quants aneu cada diumenge al camp? participeu en la rifa?
    Per últim: tenir el carnet de soci no dona dret al "tot si val".
    Ànims Tortosa

    ResponElimina
  15. Va home va, la junta actual no és més que la que hi havia abans amb alguna incorporació.No es pot considerar ni de llarg una junta renovada. O és que Pelejà fa 4 mesos que forma part del Tortosa? Jo diria que fa més de 10 anys com a mínim. Per favor, quin equip ratifica en el càrrec a un tècnic que porta 5 punts amb empats dels últims 30 possibles? I jo no sóc soci però ja et dic ara que si tota la gent de Tortosa que no ho és, anés al camp pagant los 10 euros per cert, un 50% de les vegades que hi vaig jo, les grades tindrien un altre aspecte. Jo no em presentaré per administrar cap diner ni per optar a entrar a la junta, però home, per això he de callar i no poder opinar lliurement sobre una veritat com un temple? I per cert, els decimals de l'aportació de l'ajuntament al CD Tortosa, pos no els sé xeic, però ja et dic ara que és l'entitat que més diners rep. T'hi apostes alguna cosa. Au, que mentre aquí intentem defensar l'indefensable, la Rapitenca juga a 3a, l'Amposta ho farà proximament i natros mos quedarem mirant-nos lo melic. VISCA EL TORTOSA

    ResponElimina
  16. continuant suposo l'anterior... i més si baixem perquè de moment esta per la cua l'equip...

    i més si només pensem com sempre s'ha pensat en tortosa en l'esplendor del passat,... tant en playoff, com quan tortosa potser era YULIA HIBERA ILERCAVONIA, ... orgull del passat, i demanant drets del passat, però sense demostrar res, per tornar-ho a ser en el futur...

    ResponElimina
  17. Tortosi100%;
    Be saps que Pelejà porta molts anys a les diferents juntes del Club, com a membre de la directiva i ara com a President. I qué vols dir en això? Que totes ho han fet malament per ell? Doncs també van (i va) tindre èxit fa uns anys amb el playoff d'ascens amb Jordi Fabregat. I la gent que ara demana que torni... aquest que ara s'omplin la boca demanant que torni o comparant-lo amb el nostre són els que dient de tot a la junta d'aleshores quan el van tornar a fitxar després d'uns anys.

    Tens tot el dret a dir el que vulguis... però que be que es veuen els bous des de la barrera.. que fàcil (i un altre adjectiu) és criticar i esperar que t'ho facin tot..

    Així anem.

    ResponElimina
  18. Bé, no entraré en més polèmiques que a part són estèrils i més tenint en compte que tots volem el mateix per al Tortosa: que tiri endavant. No és qüestió de ser fàcil o covard (era aquest l'adjectiu que faltava?). ¿Perquè sempre que es qüestiona alguna gestió et surten amb la típica cançoneta de què...I perquè no t'hi presentes tu...? Així que segons vatros s'ha de callar i ja està? Pos mira que si cada perona que critiqués l'acció de govern d'un president s'hagués de presentar a les eleccions...
    Res més, a vore si lo diumenge guanyem que ja toca no? Salutacions a tothom!

    ResponElimina
  19. L'has encertat, tortosi100%.

    No és cap tòpic el "per qué no et presentes tu?"... perque la pregunta real i trista és "Per qué no es presenta ningú?"

    I no deixis de participar ni criticar. Estas en el teu dret igual que jo en replicar-te ( ;-) )
    perque jo he estat en juntes esportives i sé el que es passa i es pateix.

    ResponElimina
  20. Tortosí 100%,

    L'únic que espero que sigui veritat de tot el que diues, és que tots volem el millor pel club.
    Respecte a: "Pos mira que si cada perona que critiqués l'acció de govern d'un president s'hagués de presentar a les eleccions...", et diré que per ser president (en política) has d'estar molt preparat i has de passar moltes eleccions internes i externes. A més, són càrrecs remunerats. Però en l'aspecte esportiu (al nivell que estem), per desgràcia no hi ha eleccions. I per què? perquè ningú vol "emmerdar-se" (jo el primer. Ho reconec i per això no critico), perquè, entre altres coses, no és cobra, i sobretot perquè si tot va bé, no passa res, i si "algo" va malament, se'n senten de tots colors. Des d'aquí vull donar molts ànims als directius del club per la seva valentia i esforç.

    ResponElimina
  21. Ja n'hi ha prou de viure del passat i de velles glòries.

    I per cert, avui ja no hi ha capitals com abans, si no mireu Bilbao, que només és capital de Biscaia però és un referent al Cantàbric, o Sabadell, només cocapital de comarca però pol econòmic de primer nivell.

    ResponElimina
  22. quina poca faena
    sempre hi ha algun destraler a tot arreu

    ResponElimina
  23. pos si...

    I vinga...
    Tal com diu l'himne...
    VINGA...VINGA...SOM-HI ANEM AL CAMP DE FUTBOL A ANIMAR L'EQUIP.

    Diumenge tots, tots al camp!!!

    ResponElimina
  24. El futbol a Tortosa està sobrevalorat. El que s'ha de fer és mirar més en esports que realment donen un renom a la ciutat com per exemple el rem (millor club d'Espanya l'any 2007, amb remers als mundials, un d'ells va salvar l'honor estatal fent l'únic podi de la selecció espanyola, amb una bona cantera i amb moltes promeses pero molt MOLT pocs diners), l'handbol també és un bon exemple amb tots els resultats que ha anat fent. Massa diners per a una cosa, pocs per a una altra, res per a tothom. No crec que per a ser capital s'hagi de ser millor o pitjor en un esport. Malauradament, actualment Tortosa no és que despunti especialment en res, pero en infraestructures per lo general fa pena.
    Sóc remer.

    ResponElimina
  25. L'equip de futbol de la ciutat de més categoria es el futbol femení tortosa-Ebre, aquest club està dos categories per damunt del CD Tortosa, i això no es veu enlloc. ànims noies

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta