20 de novembre del 2007

L'Ajuntament fa canvis a la comissió de seguiment del Pincat

El ple va acordar ahir, amb l'abstenció del PSC i ICV, els canvis en la composició del comitè d'avaluació i seguiment del Pincat. Així, el ple va cessar l'exregidor d'Urbanisme, José Martín, i el director de la Gumtsa, Mariano Borràs, que van ser substituïts per l'alcalde i per la regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé. De fet, Ferran Bel va rebutjar la crítica de Martín, que l'havia acusat de rebaixar el perfil tècnic de la comissió, i va afirmar que la seua participació vol servir per demostrar l'aposta política del nou govern municipal en favor de l'execució de les obres previstes al Pincat. Altres canvis destacats són la integració de dues entitats que l'anterior govern va deixar fora de la comissió de seguiment: Amics dels Castells i del Nucli Antic, que substituirà l'associació Atzavara, i l'Associació de Veïns Centre-Nucli Històric, que alternarà el seu representant amb els veïns de Santa Clara i del Rastre. Finalment, el ple també va iniciar els tràmits per declarar l'escriptor Joan Cid i Mulet, a títol pòstum, fill predilecte de la ciutat.

El Punt (20-Novembre-2007)

14 comentaris:

  1. Després de llegir aquest entrada de Gustau, encara hi ha algú que te cap dubte de que el govern de Tortosa esta format per:

    FERRAN BEL (ALCALDE I xic per a tot) i la seva ajudant MERITXEL ROIGE (PORTAVEU, substituta de la 1ª tinent d'alcalde i xica per a tot).

    La resta 8 CiU i 2 ERC, a aixecà la maneta, i a dir "si mi amo" a tot.

    ResponElimina
  2. anònim de les 10'27
    Fins ara a la comissió esta, estava representat el regidor d'urbanisme que es aquest cas seria Meritxell, i el canvi es incloure a l'alcalde que no hi era, ja que Sabaté no tenia temps per estar a tantes comissions com esta Bel, tot i les crítiques de la setmana pasada.
    Quan no està perque no està, quan està perque està, la questió es criticar gratuitament.
    Ho deuen fer molt be quan no trobeu cap argument important per poder fer una crítica en cara i ulls.

    ResponElimina
  3. El Pincat, no es només un pla de millores urbanístiques, es tambè de millora social. Per tant, treure a l'agrupació ATZAVARA, denota el poc interes social del actual govern de la ciutat.

    ResponElimina
  4. Veurem quina canya els hi dona a l'actual govern l'Associació de Veins del Casc Antic.

    ResponElimina
  5. C......, els de CiU, com pica que us posen el dit a la llaga.

    Sóc l'anonim de les 10:27, i fins que s'arribe a fer un 10% de demagogia amb el govern de Bel com el que CiU va fer amb els governs de Sabate, no tenim poca feina per davant.

    ResponElimina
  6. Anonim 11:42, el esta al govern ja ho te aixó. O potser esperaves que et porte-sen un ram de roses cada mati a l'alcaldia?

    ResponElimina
  7. A l'anonim de les 11 y 42, que potser diu alguna falsetat l'anterior anonim a tu quan diu que el govern son Bel i Roigé?
    Cada dia que passa aquest govern te un perfil més baix i així es demostra amb els fets del dia a dia.

    ResponElimina
  8. a mi no m'inporta si són un, dos, tres o vint. lo que m'inporta es que Tortosa tiri endavant!!!

    ResponElimina
  9. El primer que hauria de seguir aquesta comissió són dos coses:
    1- la façana feta un cromo del número 27 del carrer Montcada, seu de ràdio Tortosa i propietat de l'Ajuntament des de fa 20 anys
    2- l'estat de la façana de l'edifici que ocupen Amics dels Castells que canta com una almeja. Que curiós els dels Castells no n'han parlat mai! ocupats com estaven alguns en inventar-se explicacions artístiques sobre la catedral

    i sí moltes altres coses.

    ResponElimina
  10. Tortosa tiri endevant. Ara si, abans no. Paranoics esteu. De tantes falsetats que hau dit durant 8 anys, algunes les heu arribat a creure. De moment el govern de Bel i Roigé sol ha fet lo que els socialistes ja van programar. No tenen cap iniciativa nova. Bueno, millor dit, una, han puixar la taxa de les escombreries un 25% a les Pedanies i un 9% als de la Plaça Alfonso.

    ResponElimina
  11. No sóc sociata, ni ganes, però es necessita tenir barra per dir que ara funciona i abans no quan les tres coses que van aprovar ahir es van iniciar en l'anterior legislatura. Potser ho faran bé, però tranquis, que de moment no han fet gairebé res.

    Sou tots una colla de sectaris, els uns i els altres.

    ResponElimina
  12. Pero quina visceralitat!!! Aixó voleu dir que ho fa la política. o alguna cosa més...?

    ResponElimina
  13. Es evident que fins al dia d'avui, i per desgracia per a ells durant molt de temps, el govern de Bel i Roigé sols ha d'anar tirant endavant tota la feina que ja van deixar engegada els socialistes.
    A dia d'avui 21 de novembre, no es coneix cap proposta de CiU.
    El dia despres de les eleccions vaig parlar amb un membre destacat del PSC i li vaig preguntar,
    "i ara que farà Bel?" i la resposta va ser "almenys en infraestructures i planificació de ciutat aplicar el programa del PSC ja que no poden fer res mes que tirar endavant el que ja esta planificat, i més tenint en compte que CiU no pensava en governar"
    Repeteixo a dia d'avui 21 de novembre les paraules d'aquella persona s'estan complint fil per randa.

    Un votant de CiU desilusionat.

    ResponElimina
  14. Ja pot estar a tot arreu el senyor Bel que cobra 63000 euros dels tortosins a la butxaca dreta, i després marxa a Turquia a cuidar la seva butxaca esquerra amb les tonyines.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta