3 de desembre del 2007

El Tortosa només empata i continua cuer, en una jornada negativa per al futbol ebrenc

El Club Deportiu Tortosa continua sense guanyar, ja que ahir no va poder passar de l'empat (1-1) al camp del Morell. D'aquesta manera, l'equip de Carles Alós continua a la cua de la classificació, després d'un partit en què les cròniques han destacat les constants pèrdues de pilota dels tortosins, tot i que van avançar-se al marcador amb un gol de Cazorla, al minut 29. El mateix jugador hauria pogut ampliar la distància tres minuts després, quan va quedar-se sol davant del porter local però va desaprofitar l'oportunitat. Després del descans, el Morell va aconseguir empatar, i només a finals del partit el Tortosa va tenir una altra oportunitat per emportar-se els tres punts, però el porter va frustrar-la amb una aturada de mèrit. El Tortosa, que fa dotze jornades que no guanya, va contagiar la seua mala sort a l'Amposta, que ahir va perdre per 2-0 al camp del Roda de Barà, tot i que continua cinquè, a la part alta de la classificació. Per la seua banda, la Rapitenca tampoc va tenir gaire sort i va empatar a zero amb l'Igualada, i ara ocupa el setè lloc del grup cinquè de Tercera Divisió, però a només tres punts de la zona d'ascens. Finalment, les noies del Tortosa-Ebre tampoc van tenir gaire sort, i van caure golejades per 7-2 a Mallorca, contra les jugadores del Son Cotoner. Tot i la derrota, el Tortosa-Ebre ocupa el sisè lloc de la taula classsificatòria de la primera divisió estatal femenina.

8 comentaris:

  1. felicitats Gustau per incorporar el resultat del CFF Tortosa-ebre. tot i la derrota, gràcies per pensar en elles.

    ResponElimina
  2. La llàstima és que a l'entrenador no el posaran al carrer pq. és de la nova caldereta.Un altre faria jornades que estaria al carrer.

    ResponElimina
  3. El Club de Rem Tortosa, 1er al rànquing estatal.

    ResponElimina
  4. Anònim de 08:24 ¡¡quines ganes de tocar el nassos tens!!

    ResponElimina
  5. Per què ho dius migcami de 10:43? Jo només dic veritats. No tinc cap mala intenció, simplement fer veure el que has fàcilment palpable.
    Salut

    ResponElimina
  6. Parlar del rem a un lloc on del que es parla és del futbol ebrenc?
    Tu mateix anònim, tu mateix. Però be. Felicitats al Club de Rem. El fet que tu siguis així aquí no lleva que s'hagi de reconeixer el seu mèrit.

    ResponElimina
  7. La meua intenció no ha sigut molestar a ningú, simplement informar. Em sap greu el malentés.

    ResponElimina
  8. cap problema, anònim.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta