8 d’abril del 2008

Posa't lo pin: 'Els transvasaments no són la solució'

La setmana passada, un lector del bloc m'escrivia un correu electrònic amb una proposta força interessant. Em deia que, mentre passejava per diferents blocs ebrencs, molts dels quals recollien notícies sobre la nova onada transvasista que promou el segon tripartit, se li va ocórrer que es podra fer un logo semblant al que tenim per identificar els blocs de l'ebresfera. Aquest lector remarca que el paper dels blocs és força important a la xarxa, i que des dels blocs del territori també caldria mostrar un rebuig clar als transvasaments. Per això avui m'he posat mans a l'obra i he desempolsat el pin de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), per digitalitzar-lo i posar-lo al bloc, amb un lema ben clar: Els transvasaments no són la solució. Si voleu, podeu captar la imatge i posar el pin als vostres blocs per fer saber que a l'ebresfera també estem en contra dels transvasaments com a solució per resoldre els problemes derivats d'una mala gestió de la sequera. D'altra banda, recordeu que Manel Zaera també ha editat una cibertira antitransvasista, que podeu incrustar al codi del vostre bloc, perquè aparega a continuació de cadascuna de les entrades.

7 comentaris:

  1. a vere si tothom se posa lo pin!!!

    ResponElimina
  2. Molt bona idea. Alego ja l'ha posat.

    ResponElimina
  3. a panxampla.org també.

    ResponElimina
  4. a canonada.org NO.

    ResponElimina
  5. i a psc.org, ciu.org, erc.org, icv.org tampoc.
    k raro...

    ResponElimina
  6. Què s'ha de fer per posar-se el pin?

    ResponElimina
  7. pos tel pots posar fisicament, comprnat-ne un a la paradeta del mercat de tortosa, k properament tornara a obrir les portes, si no ho a fet ja.
    o si tens un blog o web, pots posar la imatge a un lloc visible.

    També pots fer les dos coses.

    Salut!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta