14 d’agost del 2008

Lizárraga no és diputada gràcies a ZP

El president del Congrés, José Bono, va despenjar-se ahir amb unes declaracions que han aixecat una polseguera important. Segons Bono, els diputats socialistes, i sens dubte també els del PSC, no poden votar en contra del govern de Rodríguez Zapatero. El president del Congrés s'ha atrevit a dir que els diputats socialistes són conscients que en l'obtenció del seu escó ha pesat més el valor polític del president Zapatero que el de tots "dirigents regionals socialistes junts". Sempre ens havien dit que a l'hora de votar a Espanya no s'elegia el president del govern estatal, sinó els diputats que després nomenaven el president. Per tant, el que diu Bono és justament el contrari de la realitat o de la llei. Així, la diputada ampostina del PSC, Lluïsa Lizárraga, no és diputada gràcies a Zapatero, sinó que Zapatero és president gràcies al vot de Lizárraga i als vots de la resta de diputats socialistes. És inacceptable que el president del Congrés dels Diputats manifeste aquest menyspreu pels representants directes dels ciutadans, encara que siguin de "províncies", catalans i del seu mateix partit.

Més informació:
-Bono devalua el PSC (Avui)
-
Bono afirma que els diputats del PSC al Congrés deuen el càrrec a Rodríguez Zapatero (El Punt)

Foto: PSC Terres de l'Ebre

6 comentaris:

  1. Seguint el raonament de Bono, ell tampoc és president del Congrés pels seus mèrits, sinó pels mèrits de ZP?? Té collons!

    ResponElimina
  2. A Bono li caldria dir allò de “menos lobos Caperucita”. Cal recordar que a Madrid, on es presentava Zapatero de “cap de cartell”, com a moltes de les “regions d’Espanya” va guanyar el PP! Gràcies a Catalunya, el País Basc i Andalusia i als vots dels seus diputats avui Zapatero governa Espanya i no Mariano Rajoy.

    ResponElimina
  3. ...En tot cas, gracies als votans del PSC, PSE-PSOE i PSOE, no a les comunitats com a tal's. Encara que vist d'una altra manera, i tot semblant de perogrullo, algu podria dir que per molt bons resultats que els socialistes traguesin a aquestes comunitats, si no fos pels resultats de les altres tampoc haurien guanyat.
    El que ha dit Bono pot semblar una "Bonada" mes de les d'ell, ara be, si les declaracions les fa fora de la institucio del congres, no deixa de ser una opinio com una altra, igual que n'hi ha que poden pensar que la provinença dels vots es sobre tot del PSC, de Montilla, de Chacon, del cap de llista de la candidatura dels membres d'aquesta etc.
    I si ens deixem tots una mica de formalismes de llibre, tampoc es menys cert que, en aquest cas Lizarraga, com els demes diputats i diputades si ho son, ademes de pels vots (requisit necesari i indispensable) basicament es pel dit del maxim organ dels respectius partits en aquest cas a mes ames el PSC, no el PSOE ( crec) i abans, per les simpaties que hom sigue capaç de concitar de l'entorn (directiu)clar.

    ResponElimina
  4. Santa innocència...Els politics catalans en general tenen poca mala llet, i queden desbordats per manifestacions com aquesta. I es que encara tenim poc rodatge polític front una Espanya que qualifica de provincià tot allò que no els hi fa el pes. El victimisme i el acotxar sistemàticament el cap no ens fa cap favor. Ens fa falta uns polítics de talla que aglutinin tot l’espectre polític català per parlar de tu a tu al govern de Madrid. Possiblement un Govern d’Unitat Nacional...? No estic parlant de secessionisme però si d’un govern capaç de cantar fort la “canya” al menys per que Catalunya sigui respectada i no sigui objecte d’aquests menyspreus sistematics...

    ResponElimina
  5. I tan sols faltaven les declaracions de Zapatero dient que compleix l'Estatut.

    Com diu Mc Calan fa falta més mala llet. Els hauríem de plantificar els pressupostos de l'Estat als morros. Tots ben fotuts, però és que ja n'hi ha prou.

    ResponElimina
  6. Santa innocència...

    Més mala llet ...

    Govern d'Unitat Nacional ...

    No votar els pressupostos ???

    A quí i a quin partit voleu "beneficiar" ???

    Als catalans, a tots ???

    Mc calan, Emili Nieto, claretat i coherència. Uns i altres volen "esquarterar" el govern tripartit. Què voleu vatros ???.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta