9 d’octubre del 2008

Un dia històric per al fubol català i ebrenc, i un altre greuge a la Copa Catalunya

L'estadi de La Devesa, a Sant Carles de la Ràpita, va ser ahir l'escenari d'una final de la Copa Catalunya que ha passat gairebé desapercebuda. Sobretot, perquè enguany no la jugava el FC Barcelona i potser per això Televisió de Catalunya va decidir programar-la pel canal 33, en lloc de per TV3. Finalment, el Sant Andreu, l'equip que fa unes setmanes va eliminar el Barça a les semifinals, va completar la sorpresa i va derrotar l'Espanyol (1-2), tot i que els blanc-i-blaus s'havien avançat en el minut 24 de la primera part, amb un gol espectacular de Jonathan Soriano. Quan encara faltaven cinc minuts per a la mitja part, Álvaro Corral va fer l'empat després de culminar una jugada d'estratègia, i en el segon temps Dani Martí va rubricar el triomf amb una bona rematada de cap. Va ser un dia històric per al Sant Andreu, just en l'any del centenari del club, i també per a la població de Sant Carles de la Ràpita, que va poder veure una gran final de la Copa Catalunya.

Però TV3 va decidir passar el partit al canal 33, que és com si TVE hagués posat una final de la Copa del Rei a La 2. En canvi, al primer canal de Televisió de Catalunya estaven emetent el concurs Bocamoll i el Telenotícies Vespre, que quan juga el Barça queda condensat i embotit en el quart d'hora del descans. Però finalment, el partit va anar pel 33, i just després de veure el Sant Andreu aixecant la Copa Catalunya en una llotja d'autoritats de La Devesa en què l'alcalde Miquel Alonso era al costat del delegat de la Generalitat a l'Ebre, el també rapitenc Lluís Salvadó, van emetre el programa Quèquicom. Un espai en què els ebrencs vam poder aprendre que el riu Ter és un riu molt solidari amb Barcelona, ja que nou de cada deu catalans reben l'aigua del Ter a casa seua. I en acabar, just després del sorteig de la loteria, un magnífic documental de la sèrie Boira negra, sobre la presència de nazis alemanys a la colònia de la fàbrica de Flix.

Més informació:
- Guardiola devalua la Copa Catalunya i no porta cap jugador del primer equip a la Ràpita

Foto: EFE a Elsesports.cat

4 comentaris:

  1. Clar que hi havia nazis a la colònia alemana de Flix!!

    http://infern.blogspot.com/2007/05/ovnis-nazis-i-sirulos.html

    ResponElimina
  2. Es mes, la semifinal del Barça la van comentar Pere Escobar i Pichi Alonso; aquest, la final, no. L'important es el Barça, no Catalunya.

    ResponElimina
  3. i també lo de curto i tolet

    http://www.tv3.cat/videos/731449

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta