28 d’agost del 2009

Repartiment del programa en 12 punts del municipi

Ja ha arribat a la majoria de les bústies de Tortosa la targeta que, a partir d'avui i fins al 4 de setembre, les famílies podran bescanviar per un exemplar del programa d'actes de la Cinta 2009. L'àrea de Festes ha preferit optar enguany per aquest sistema, després de comprovar que alguns exemplars desapareixien de les bústies, i que d'altres apareixien a les papereres o trencats al carrer. Per poder tenir el programa, serà «imprescindible» presentar la targeta enviada als punts de distribució que s'instal·laran a l'Ajuntament de Tortosa, la plaça dels Dolors, l'oficina de turisme del Carrilet, davant del CAP Baix Ebre (Ferreries), la plaça de la Immaculada, la seu de l'associació de veïns de Sant Llàtzer, l'EMD de Jesús i les oficines municipals de Bítem, Campredó, els Reguers i Vinallop.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 28-08-2009 Pàgina 10

3 comentaris:

  1. El "rodanxafinisme" de la crisis ha arrivat als programes de festes.

    ResponElimina
  2. em sembla una bona decissió, sempre i quan es faci a partir d'aquest any i ja per sempre.
    O s'és ecològic/estalviador sempre o no s'hi és cap any!!

    ResponElimina
  3. i menosmal que el programa es a interned, per que POKA gent anirá a buscar cap programa....en sobrarán tants o mes del que es perdien o tiraven....però.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta