21 de setembre del 2009

[Bloc del dia] 'Una altra nit en blanc', de Mònica Subirats

Fa un temps que alguns de vosaltres ens heu demanat que recomanem els apunts dels blocs ebrencs que més ens han agradat al llarg del dia. Avui, 21 de setembre de 2009, us proposem aquest article escrit per Mònica Subirats al seu bloc personal.

Avui, a diferència del que faig normalment, vull queixar-me. La meva queixa té a veure amb una sèrie de crits que m'ha tocat donar aquesta nit de la terrassa de casa meva per intentar dormir una mica i que la resta de veïns del meu carrer també ho poguessen fer. Què ha passat? Doncs que a la casa de costat hi viu un número desconegut de gent de fora, realment no sé d'on són perquè l'únic contacte que he tingut amb ells ha sigut un parell de cops de demanar-los que baixessen el volum de la música perquè no es podia dormir en tota la casa, i aquesta nit passada "celebraven un aniversari" i a les 4.30 del matí la música i els crits es podien sentir del carrer.

Segueix llegint...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta