21 de setembre del 2009

[MarfantaTV] Ferran Bel: 'Quan les coses vagin bé, això ha d'arribar també a les EMD'



L'Ajuntament de Tortosa i l'EMD de Jesús han renovat el conveni que regula les competències i l'acord financer entre les dues administracions. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el president de l'EMD, Pere Panisello, han explicat aquest matí les línies generals del nou conveni, així com alguns detalls de la nova fórmula.

8 comentaris:

  1. Ho sento, si ens hem de guiar pel llenguatge gestual de Pere Panisello, el conveni no es bo o no recull les expectatives.
    Mai, però mai, veureu a Panisello (amb càmeres davant o no) que estigui mes d'un minut sense somriure, en aquest vídeo, ni tan sols mira a Bel quan aquest s'adreça a ell amb la mirada.
    Miauuuuuuuuuuuuuuuu.

    ResponElimina
  2. Suposo que en aquesta formula màgica del finansament el sr. Pere Panisello ha degut millorar sustancialment la proposta que tenia en l'anterior conveni i no n'ha acceptat qualsevol per por a no contradir al seu partit.Els Jesusencs no li perdonarien que un altre cop interposes el partit davant dels interesos del poble

    ResponElimina
  3. Suposo que en aquesta formula màgica del finansament el sr. Pere Panisello ha degut millorar sustancialment la proposta que tenia en l'anterior conveni i no n'ha acceptat qualsevol per por a no contradir al seu partit.Els Jesusencs no li perdonarien que un altre cop interposes el partit davant dels interesos del poble

    ResponElimina
  4. Ximo; veig que el coneixes be.... Coincideixo plenament, però això es nomes un aperitiu del que vindrà.

    ResponElimina
  5. Ximo, i no podria ser també que tingués mal de ventre? ;)

    ResponElimina
  6. No home no, els metges no tenen mal de ventre, i a més Panisello inclús en mal de ventre s'en riu.

    ResponElimina
  7. Miauuuuuuuuuuuuuu!!!

    ResponElimina
  8. "Llop amb pell de corder" és que diuen que és el Sr. Bel. Amb aquesta aparença de polític populista, una mescla entre "desfarjat", catòlic i arrogant diuen els qui més el coneixen que tot es façana, que tot ho vol controlar, i que per menys de cinc cèntims et fot una bronca de déu lo pare.
    No ho sé, però quan veig els Plens molts cops penso que la persona que està asseguda al lloc de l'alcalde no té "modos" ni formes, cosa que penso que és primordial en un polític.
    I sobre el tema de Pere Panisello que passa olímpicament de l'alcalde, penso que potser el Sr. Pere Panisello està fart de la política i que ara vol dedicar-se a sus "quehaceres domésticos" i es clar, això al Sr. Bel li ha sentat com una patada al fetges, perqùe deixar la política i no presentar-se com a Presient de l'EMD pot deixar amb el cul a l'aire a CiU.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta