14 de setembre del 2009

Pàrquing de luxe a la plaça de l'Absis

No és cap anunci de cotxes, per molt que ho puga semblar. Aquesta imatge amb un vehicle estacionat a la nova plaça de l'Absis de Tortosa és el que va passar dijous al vespre, només deu minuts abans que l'alcalde i la regidora d'Urbanisme travessessin la plaça a peu, quan sortien de la conferència institucional de la Diada als Reials Col·legis. Així, va anar d'un pèl que Ferran Bel i Meritxell Roigé es trobessin amb aquesta estampa d'una plaça de l'Absis, acabada de fer, i convertida durant uns minuts en un aparcament de luxe per a un conductor incívic. Com recordareu, l'anterior plaça de l'Absis era una de les poques zones d'aparcament que hi havia al nucli històric, i més concretament al voltant de la catedral. Però amb la reforma de la plaça, que tot s'ha de dir, és magnífica, s'han eliminat les places d'aparcament i fins i tot les notícies que teníem és que havia de restringir-se el trànsit de vehicles. La presència d'aquest cotxe, quan feia poques hores que havien marxat els operaris, demostra que els tortosins només som cívics al volant a còpia de pilons.

12 comentaris:

  1. "que els tortosins només som cívics al volant a còpia de pilons" potser es cert, ara, no deus haver arribat a aquesta conclusió per aquest cotxe?. O saps que es d'un tortosí?

    ResponElimina
  2. Amb dos pebrots !!! Això és com aparcar el cotxe a la pl. de la catedral de Barcelona o la pl. St. Jaume, que fort !!!

    ResponElimina
  3. Malauradament, l'única solució és la de posar pilons, com molt bé diu en Gustau.

    JO RECLAMO LA PLANTACIÓ DE PILONS A LES RAMPES D'ACCÉS DE LES NOVES VORERES DE VIANANTS DE LA FLAMANT CARRETERA TORTOSA-ROQUETES.

    Si no es fa així, als pocs dies d'haver-la inaugurat, us enviaré unes quantes fotos com la d'aquesta notícia... temps al temps.
    Perdoneu per escriure en majúscula però és per a que "s'escolti" "alto y fuerte".

    Au!!

    ResponElimina
  4. Fem una consulta popular sobre els pilons?¿


    ...si els han de posar a la carretera de Roquetes a Tortosa que no paren fins al riu, que l'avinguda catalunya a una banda molt be i a l'altra farcida de cotxes dalt de la vorera, que no pots ni passar caminant.

    ResponElimina
  5. Hi ha pilons retràctils que permeten l'accés només als veins. No per aparcar malament, sino per accedir a carrers especialment conflictius o estrets.

    ResponElimina
  6. Permetem que conte aquí una dolenteria Gustau.
    Ahir va hi haure una concentració de gegants. Segons el programa, a les 12 era la sortida des del parc i anada fins l'Ajuntament, tot i sortir del parc a les 12 tocades, l'arribada a la plaça dels primers, que eren els de Vinaròs, devia ser cap a les 12:30.
    La dolenteria: Fins que no va arribar l'Alcalde ( volts de la una ) no va començar la desfilada i la presentació de les colles. Tot lo qual no tendria excessiva importància sinó fos per que per culpa del retard el presentador donava pressa a les colles en les seves evolucions per tal que l'amenaça del temps no afectes l'acte, com així va ser, obligant a refugiar-se de pressa i corrents als porxos a tothom.
    Es pot arribar tard, el que no cal es fer esperar a tothom a que arribi la màxima autoritat que, al cap i a la fi, si havia de parlar al final de l'acte ja ho hagués pogut fer igualment.
    Ah, com que va arribar tard, el cotxe, el va aparcar al mig del carrer interrompin el pas i així va continuar durant tot l'acte.

    ResponElimina
  7. Ostres, Cuca, això si que és una "dolenteria", no?? ;)
    Me quedo parat, tú!!

    ResponElimina
  8. Una fotografia molt bonica, si senyor! Segurament la casa Renault prendrà nota, dons combina perfectament els dos elements com son la tecnologia i l’art...
    Quan el tema del incivisme, ja no vull entrar, dons omplir la ciutat de pilonets es antiestètic, car i no respon al meu model de ciutat.
    Amen!

    ResponElimina
  9. La Renault pot prendre nota Mc Calan, ara, el cotxe es un Fiat Ulysse. De res.

    PD. Ara no em surtis dient que es meu, eh?

    ResponElimina
  10. Crec que fan falta aparcaments, però això no significa que podem aparcar allà on volem.
    Per tant crec que la Policia Local, tindria que inicia una campanya d'una o dos setmanes en denuncia qualsevol cotxe mal estacionat (encara que tingue els 4 intermitens,...). Això o fan els Mossos (en controls de velocitat) algunes vegades i sol funcionar, ja que el boca a boca fa que la gent seu pensi dos vegades.

    ResponElimina
  11. Ja em abocat ! Sempre apel•lant al mateix..!

    ResponElimina
  12. McCalan:

    CHOOOOFFFF!!!

    ;)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta