18 de novembre del 2009

El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre destina 2,5 milions d'euros a ampliar la seu


El ple del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre va aprovar dilluns al vespre l'adquisició d'una planta i de dos locals als baixos de l'edifici en què se situaran les noves dependències de l'ens comarcal, al carrer Sant Valentí. El president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Bernat Pellissa, va detallar que durant l'anterior quadrienni del pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC) ja van adquirir el soterrani i dues plantes del mateix edifici, adjacent a la seu actual, i que ara han comprat la resta de l'immoble. Amb l'objectiu de «treballar més còmodament i millorar l'atenció als ciutadans», el Consell invertirà un total de 2,5 milions d'euros. Segons Pellissa, les obres permetran centralitzar serveis comarcals com l'escola d'adults, el telecentre o l'oficina dels serveis socials. «A més, podrem tenir una oficina de turisme i habilitar-hi una bona sala de plens, ja que l'espai que tenim ara és en realitat una zona de pas», va remarcar. Segons Pellissa, les obres haurien d'estar acabades al febrer, tot i que l'equipament de les noves instal·lacions no es completarà fins a prinicipi de l'estiu del 2010.

D'altra banda, el ple va formalitzar la incorporació com a conseller de l'alcalde de Benissanet, el socialista Ignasi Ballber, que s'ocuparà de la conselleria de Comerç i Consum. A més, el Consell Comarcal va aprovar l'ampliació del conveni amb l'Ajuntament de Móra d'Ebre i el consorci de residus de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat, per millorar la gestió de la deixalleria de Móra d'Ebre. Així, el consorci també farà la gestió de la fracció vegetal i dels residus de la fusta, tot ampliant les instal·lacions de la deixalleria i disposant de nous terrenys. Com a contraprestació, Móra d'Ebre rebrà la poda dels arbres del municipi.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 18-11-2009 Pàgina 9

Foto: Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta