2 de desembre del 2009

L'alcalde de Tortosa diu que el PSC ha trencat la unitat en defensa de l'Ebre


L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel (CiU), va acusar ahir el PSC d'haver trencat la unitat política en la defensa de l'Ebre, que històricament ha mantingut l'Ajuntament. El PSC rebutja que el govern tortosí lidere el front institucional en defensa del cabal ecològic, pel passat transvasista de CiU. Però Bel va recordar que el grup de CiU a l'Ajuntament sempre va donar suport a la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE). Bel va garantir el suport a la PDE, tot i la falta d'unanimitat a la junta de portaveus.


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 02-12-2009 Pàgina 8

6 comentaris:

  1. Si s’ha trencat, jo tinc un candidat per tornar-la unir... O no ?

    ResponElimina
  2. On estava aquest alcalde quan teníem el transvasament a sobre? Que no parli d'unitat que no l'hem tingut mai.

    ResponElimina
  3. Jo no voldria menystenir les ganes que expressen els líders dels tres principals partits, CiU, PSC i ERC, d'encapçalar la lluita en Defensa de l'Ebre. Ans al contrari em felicito de tanta energia antitransvasista ja que, com el dia a dia ens mostra, comencen a aparèixer transvasaments damunt de la taula i als diaris.
    Crec que els ciutadans que recolzem aquest moviment en Defensa de l'Ebre valorarem molt, i tindrem en compte a l'hora d'anar a votar, l'actitud integradora i unitària dels nostres líders polítics.
    És l'hora de l'aliança, no del retret.
    És temps de denunciar les fosques maniobres que és realitzen des dels poders públics i privats que van en contra de l'Ebre, de dotar-lo d'un cabal ecològic adequat i la salut necessària per no convertir-lo en una claveguera més com passa a altres rius.
    Continua, i ben viu, el joc dels transvasaments. No podem mirar cap un altre lloc. Ni en som tants com per anar separats.

    ResponElimina
  4. Qui és l'alcalde de Tortosa per a parlar de la "defensa de l'Ebre? On estava ell mentre la Plataforma en Defensa de l'Ebre es manifestava arreu de l'estat espanyol i fins i tot a Brusel·les?
    És que ara ha entés que defensar el riu dóna vots?

    ResponElimina
  5. Si no recordo malament, Bel era una veu discordant dins de CIU a l'època del PHN i lo seu va haver de tragar. No m'agrada gens Bel però ha tingut més coherència q el TristPartit q tot i haver signat el "Compromís per l'Ebre", així mos les vab gastar l'any passat. Fins i tot un bon sector del PP va ser més coherent i van posar per davant el Territori abans q el partit. Qui ho pot dir això? Tres i l'astròleg.
    Mario, el PSC no vol liderar res de res respecte al Pla de Conca o al PHN, vol tocar el q no sona pq el PHN va ser idea de Borrell i ZP continua fent regs, pantans i transvasaments o sigui q a Can PSOE fan el mateix q a Can PP però més súbtilment, això era i és el "Talante", dir i fer amb bones paraules el q feia i fa el PP. O sigui que si algú vol rendir comptes amb algun partit, q es busqui los q no tenen representació al Parlament pq no hi ha un pam de net. Tant per atnt, q es barellen entre ells a vore qui és més defensor del riu.

    ResponElimina
  6. No tot es blanc i negre. La'ny passat ens vam reunir gairebe tots a Amposta, per lluitar contra el transvasament planejat des de Barcelona i la Generalitat. Encara que era un transvasament del tripartit, molts dels 3 partits "de progress" de les TTE es van ficar en contra.

    Tan mateix retreuem CiU per que va fer amb el PHN, i PSC/OE pel pla Borrell ... per tant, crec que millor que passem al present, i la veritat és que pinta malament - tenim transvasaments , micros de moment, i plans, mig-disfrassats, d'altres, i seguim sense possibilitat de que s'apliqui correctament la Directiva Europea sobre Aigua, ni un miserable caudal cientificament calculat.

    Qui vol liderar, que arrenqui ja!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta