4 de gener del 2010

Sabaté aposta per un pacte PSC-ERC-ICV a Tortosa


El portaveu del PSC a Tortosa, Joan Sabaté, ha aprofitat aquest migdia una entrevista a Ràdio Ebre (Cadena Ser) per fer l'ullet a ERC i ICV. L'exalcalde ha assenyalat que reproduir el tripartit a l'Ajuntament de Tortosa "no seria complicat", ja que ell mateix ha estat al davant d'una corporació més plural que l'actual, amb un govern format per quatre forces polítiques (PSC, ICV, ERC i IPE). Sabaté ha recordat que el PSC, ERC i ICV tenen "objectius comuns", i que els socialistes entenen i "respecten" que Esquerra acceptés formar part del govern de CiU, a principi de l'actual mandat. El portaveu socialista ha afegit que Tortosa continua sent "sociològicament d'esquerres", i ha recordat que el PSC ha guanyat al municipi totes les eleccions des del 2000, a excepció de les municipals del 2007. "Penso que l'acord és possible, però a més d'un any vista de les municipals no és el moment de parlar de pactes electorals", ha precisat Sabaté. Finalment, el portaveu del PSC ha reconegut que en les properes eleccions municipals potser li afavoreix "no sortir com a favorit", seguint el símil futbolístic que ha introduït la periodista de la Cadena Ser, Sílvia Tejedor.

[marfanta.com] 4 de gener de 2010

19 comentaris:

  1. La qüestió esta es saber si Esquerra, si ( també )suma amb CIU, reeditaria l'actual composició o tornaria a l'anterior. La qual cosa podria dependre d'aspectes inclosos amb un paquet mes gran a decidir a la Plaça de Sant Jaume.

    ResponElimina
  2. Quan tothom es creu legitimat, agafat fort,
    aixo semblen ja les creuades..!

    ResponElimina
  3. Lo xocant de tot això es que al darrera de tot això , el protagonista s’investeix d’unes dosis de messianisme quan afirma el que jo mai m’atreviria a afirmar, que si Tortosa es de dretes o d’esquerres. Ai mare! Que ve l’Aiatol•là!

    ResponElimina
  4. Jo auguro un gran futur al socialisme tortosí, quan trobin un líder creïble.

    ResponElimina
  5. creïble es el contrari d'increïble, no?. Llavors ja anem be: un candidat increïble.

    ResponElimina
  6. Jo no auguro res però si suspiro per un pèsim futur al socialisme tortosí, català i espanyol. Que he de suspirar jo! Si les tres coses ja s'han complert! L'únic problema és que encara ens arrastraran a tots al pou.

    ResponElimina
  7. Olé cucafera!
    D'això parlàvem!
    M.. de oro!
    De l'incredibilitat dels líders dels partits tortosins.
    Ara si volem, que marquen records Guinness, pos continuem traient a passejar les cucaferes.
    Desafecció?
    A que em sona?
    A cansament?

    ResponElimina
  8. Quan es busca un bon gestor o un bon gerent, vosaltres mireu si es socialista o capitalista ? Jo no.

    ResponElimina
  9. Sabate,sempre amb el rellotge a la ma,sembla el conill d'Alicia,sa pensat que avui era 28 de Desembre.Que algu li recorde que les campanades les va donar la Belen Esteban a Tele 5,pero que l'Igartiburu la guanyar malgrat el fred,dic aixo per a que es fique al dia(El DIA,tambe es el nom d'un super,per si no ho sap)

    ResponElimina
  10. Quan s’aposta, al menys s’ha de tenir crèdit. El senyor Sabaté l’ha perdut...

    ResponElimina
  11. Jo tmb hem pensava k era dia 28 per moments...

    Ultimament meu passo molt b lleguint les notícies uooohh!!!

    ResponElimina
  12. Pos esperat al dia 11 de gener, que encara t’ho pots passar millor.

    ResponElimina
  13. 11G? Mc Calan, parla el que sàpigues! ;-)

    ResponElimina
  14. l Sr. Sabaté diu que a Tortosa ha guanyat sempre el PSC des de l'any 2000, tret de les eleccions municipals del 2007.

    Que no se'n dona compte, que a les eleccions del 2007 el Sr. Joan Sabaté era el cap de llista. O sigui, que són les úniques eleccions que ha perdut el Sr. Sabaté sent ell cap de llista. S'ho hauría de fer mirar.

    Sabaté cap de llista. Bel majoria absoluta.

    ResponElimina
  15. Ben curiós l’anàlisi que ens fa “el canalero”... Es veritat.

    ResponElimina
  16. "Por la boca muere el pez", Mc Calan. Hi ha molta diferencia en assegurar que Tortosa es "sociològicament d'esquerres" i dir que "es veritat" que Bel traurà majoria absoluta, quant a l'abast de l'afirmació?.
    Tot això a la mateixa entrada.
    Aiatol·là, vas dir? Així tu series Papa!!!! I el canalero, clar.

    ResponElimina
  17. Veig que no ho has entés ...Pero no em facis treballar que es festa..!

    ResponElimina
  18. Josep Termes, en el seu “resum d’Història del catalanisme” front les sentencies històriques clàssiques de que si Catalunya es de dretes o d’esquerres com la que acaba de fer el senyor Sabaté respecte de Tortosa; va concloure que “Catalunya serà integradora o no serà”.
    Aquesta sàvia referència de Josep Termes poden fer-li arribar al senyor Sabaté que en la seva ja dilatada vida política, sembla que no s’hagi assabentat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta