3 de gener del 2010

Tortosa dóna per enllestides les obres del FEIL, tot i que el parc i el carrer Llarg de Sant Vicent no s'han acabat


Amposta ja sap que destinarà bona part dels 2,2 del segon 'pla Zapatero' a la nova escola d'art.

Tortosa no ha sol·licitat finalment cap pròrroga per acabar les obres del fons estatal d'inversió local (FEIL), tot i que el 31 de desembre encara tenia pendents alguns dels projectes. Així, tant la reforma del parc municipal com les obres del carrer llarg de Sant Vicent es van donar per acabades, ja que la seua finalització era «qüestió d'hores». Per la seua banda, la junta de govern local d'Amposta ja ha aprovat la sol·licitud de 2,2 milions d'euros del nou fons estatal d'inversió local (FEIL). En aquest sentit, la major part del pressupost que rebrà Amposta serà perquè l'Ajuntament puga construir la primera fase de la nova escola d'art, amb un cost d'1,8 milions d'euros. La resta de la subvenció, uns 431.600 euros, es destinarà a actuacions socials i educatives. A banda, l'Ajuntament ha adjudicat el subministrament dels arxivadors compactes per al nou arxiu comarcal a l'empresa Archimobil, per un import de 118.000 euros. En concret, s'han adquirit 4.600 metres lineals de prestatgeries. En la mateixa junta, es va adjudicar la construcció del bar del parc dels Xiribecs a l'empresa Dospierre, amb un pressupost de 180.964 euros i un termini d'execució de quatre mesos. En el mateix parc dels Xiribecs també han adjudicat la instal·lació de l'enllumenat públic a Contregisa, per un import de 231.663 euros, i amb un termini d'execució d'un mes i mig.


També pots llegir la notícia a El Punt:
-Amposta destinarà el nou FEIL a fer l'escola d'art

[marfanta.com] 3 de gener de 2010

1 comentari:

  1. Algu sap si els tres pals plantats a la Plaça de Piopio,son mastils per que el Trillo de torn ize una bandera,mes es igual quina,amb totes em puc netejar el cul sense por quedar desvirgat (vaig fer la mili i com a HappyFlower he vist HAIR) Algu sap si qui a dissenyat tal desvergonya es client d'alguna optica,o te d'anar properament Can Barraquer?
    Algu sap si aquesta persona (o cosa)es un lagarto de V,o simplement una rata de cloaca,resentida amb la societat?
    Algu sap el nom (si el te) de qui signar (si sabia) el projecte,i es clar,qui l'aprobar,que pot ser es van coneixer a l'Arkam Asylum?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta