22 de març del 2010

Detenen a Deltebre amb una ordre europea un alemany acusat de narcotràfic

[Nota de premsa]
Funcionaris de la Comissaria del Cos Nacional de Policia de Tortosa ha detingut el ciutadà alemany Ralph Willi W. de 43 anys d'edat, per tenir pendent una ordre europea de detenció.

A través de la Unitat de Cooperació Policial Internacional es va rebre a la Comissaria de Tortosa, procedent de les autoritats alemanyes, una ordre europea de detenció, en la qual interessaven la detenció de l'esmentat Ralph Willi W., per tràfic de drogues.

Realitzades les investigacions corresponents es va poder esbrinar que la persona residia a la localitat de Deltebre, i després d'una discreta vigilància, en la tarda del dia 17 dels corrents va ser localitzat, procedint-se a la seva detenció i trasllat a la Comissaria de Tortosa.

El detingut una vegada tramitades les oportunes diligències, ha estat posat a disposició del Jutjat Central d'Instrucció n º 1, a través del Jutjat d'Instrucció n º 4 dels de Tortosa, en funcions de guàrdia, en virtut de exhortament judicial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta