9 de juny del 2010

Puigcercós baixarà diumenge de Miravet a Benifallet en una piraguada popular

El president d'ERC, Joan Puigcercós, té previst participar en la Festa en Defensa de l'Ebre que Esquerra ha organitzat per aquest diumenge, amb una piraguada popular entre Miravet i Benifallet que pretén "reivindicar l'Ebre com a element central del país". En aquest sentit, la iniciativa pretén "mobilitzar la gent de tot Catalunya per donar suport a l'Ebre, en uns moments en què hi ha el risc que pateixi una nova agressió amb la possible instal·lació del cementiri nuclear a Ascó". A banda, la festa és un compromís dels dirigents d'ERC als assistents als actes de la vall de Núria, l'octubre passat, quan Puigcercós va pujar al cim del Puigmal per ser proclamat candidat republicà a la presidència de la Generalitat. De moment, segons fonts d'ERC, més de 150 persones d'arreu del país ja s'han inscrit per participar en aquest acte lúdic i alhora reivindicatiu, que començarà a les nou del matí a Benifallet. Així, els participants podran escollir entre la piragua o un passeig en llagut per l'Ebre. Finalment, cap a la una del migdia, es farà un dinar popular i hi haurà parlaments a càrrec de Puigcercós: del president de la federació d'Esquerra de l'Ebre, Gervasi Aspa, i de l'alcalde de Benifallet, Jordi Monclús.

Foto: ERC

14 comentaris:

  1. Pero remará ell o ho fará el delegat ?

    ResponElimina
  2. Mc Calan, igual es porten a algun sherpa "local" i els fa la feina...

    de totes manera, en l'aiguat que baixa del Segre, Nogueres i Cinca, no els caldrà ni remar!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Si l’acte reivindicatiu comença a les 9h a Benifallet, i encara han de baixar en barca o piragua de Miravet, jo em pregunto; a quina hora sortiran de Miravet ? Tant matinadors no son , i menys Gervasi Aspa que sempre rema al reves!
    Gustau; això no ho has explicat be...
    Jo si vull agafar a Miravet una barqueta, a quina hora surto ?
    L’acte dels parlaments on te lloc i a quina hora ?
    I si finalment vull dinar (suposo que a Benifallet) tinc que comprar tiquet als Emprenedors Rapitencs Consorciats , o es de franc pels simpatitzants i detractors ?

    ResponElimina
  4. m'han enviat un dels milers de powerpoints "divertits" que volten per internet, on surt un campionat de rem (ho heu rebut?), i l'equip de Espanya té 7 donant ordens i només un que rema .... a Catalunya aixo no passaria ¿?
    .... i segur que la baixada els anirà bé - amb pluja i tot inclos pel mateix preu !

    ResponElimina
  5. Per cert, si els agrada l'experiencia, poden repetir-ho d'aqui un mes, ja que el dia 11 de juliol la Plataforma en Defensa de l'Ebre també organitza una piraguada popular oberta a tothom.
    Com més serem, més xalarem!

    ResponElimina
  6. La mirada de Marta Cid al seu líder, no es correspon amb la seva renuncia a repetir com candidata d’ERC per l’Ebre al Parlament...

    ResponElimina
  7. Canvis en el programa:

    Benvolguts, benvolgudes,

    Us informem que la piraguada popular que Esquerra tenia prevista per demà diumenge 13 de juny s'ha hagut de suspendre per motius de seguretat, ja que el cabal del riu Ebre fa perillosa la pràctica d'aquesta activitat.

    En el seu lloc, a les 11h es farà una visita al castell de Miravet i a les 13h es manté l'acte polític que ja hi havia previst a l'embarcador de Benifallet amb la intervenció del president d'Esquerra, Joan Puigcercós, i posteriorment es farà un dinar popular. Els mitjans podran enregistrar íntegrament els discursos de l'acte polític.

    Cordialment,

    --
    Gabinet de Premsa
    Esquerra

    ResponElimina
  8. Quina llàstima..! La mala sort ha volgut deslluir uns actes d’alta significació “ebrenca”.
    Però tranquils, que als discursos del acte polític es desvetllaran nous canvis que de ben segur alliberaran a mes d’un....

    ResponElimina
  9. Segon els darrers sondejos d’opinió, sembla clar que desprès de les eleccions Autonòmiques del mes de novembre no hi haurà repetició del Tripartit en el Govern de la Generalitat, i el nostre actual Delegat Territorial hauria de plegar de la política activa professional. Ara be, si s’aconsegueix la retirada en escena de la Marta Cid, com sembla que mig la han convençut,( o invitat), llavors probablement si que podria tenir una continuïtat com Diputat al Parlament de Catalunya.
    I es que no se que té la política que enganxa !

    ResponElimina
  10. Ells ullets de la Marta no son de renuncia, no.

    ResponElimina
  11. No vengues la pell del llop abans de caçar-lo foraster...

    ResponElimina
  12. ja que no poden gaudir del riu, millor que es dediquen a defensar l'Ebre dins de la Generalitat mateix, ja que mentre uns remen, els altres "companys" intenten fer-nos un gol ...

    "La conselleria de Medi Ambient portarà al Govern per a la seua consideració el document de conclusions de la Taula de l'Aigua, que inclou a l'apartat de noves propostes la possibilitat d'interconnectar la conca del Segre amb les internes (del Llobregat) per a situacions puntuals d'emergència, "pensant en el Segre i en projectes com el canal Segarra-Garrigues ..." bla bla bla, transvasament, bla bla bla.

    ResponElimina
  13. intentaran impedir "agressions" al riu, pero als bous no ... quina panorama!
    "Salvadó diu que continuarà treballant per mantenir la festa dels bous a l'Ebre ..."

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta