27 d’octubre del 2010

El PSC refundaria l'Idece com a finestreta única


L'alcaldessa d'Ulldecona i número dos del PSC per la demarcació de Tarragona, Núria Ventura, va fer pública ahir la seua primera proposta electoral per als comicis del 28 de novembre, tot prioritzant les mesures econòmiques per superar la crisi. Així, Ventura aposta per ampliar les competències de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (Idece), amb l'objectiu d'impulsar un nou organisme que unificaria tots els ens de promoció econòmica i empresarial del territori. Segons la diputada socialista, aquest nou organisme funcionaria com a “finestreta única” a l'hora d'assessorar les empreses i els emprenedors, però també serviria per simplificar els recursos i fer polítiques més eficients. “Una vegada que hem posat al dia les infraestructures del territori, cal una visió global i coordinar tot aquest potencial”, va defensar Ventura. A més, va remarcar que el nou òrgan requerirà d'una major col·laboració entre el sector públic i el privat. La candidata socialista va suggerir que un exemple a seguir és Global Lleida, un nou òrgan que aplega una desena d'ens que fins ara feien la promoció econòmica per separat.


Publicat a www.elpunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 27-10-2010 Pàgina 9

1 comentari:

  1. Dubto molt que ara mateix, sinó és algú que sigui periodista o persona interessada o afectada, hi hagi gaire gent que sàpiga de que es tracta aixo de l'IDECE. I ara parlem d'un altre organisme? No se ben bé si superposat a aquest, complementari, dins, al marge.....
    La idea en si mateix no es dolenta, tot el que sigui unificar, simplificar, promoure, facilitar etc. ja esta bé, però potser hauríem de començar per eliminar el propi IDECE, no?
    Tampoc estic segur que aixo mateix no es pugui fer, per exemple, en una comissió dintre de la pròpia delegació de les TTE d'economia o altra.
    Això sí, si és fa que sigui amb els mateixos funcionaris, local, taules i cadires ( sinó no hi ha cadires, no hi haurà culs que posar-hi ) com a molt un parell d'ordinador més i prou.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta