27 d’octubre del 2010

El pàrquing en superfície i gratuït de Ferreries Nord ja funciona

L'alcalde de Tortosa va presentar ahir al matí el nou aparcament gratuït en superfície de Ferreries Nord, entre els carrers del Comerç i de Pompeu Fabra. En total, són un centenar de noves places d'aparcament, les quals han de funcionar com a pàrquing dissuasiu per evitar l'accés amb vehicles al centre urbà, tal com estableix el nou pla municipal de mobilitat sostenible. El nou pàrquing ocupa 2.544 metres quadrats que l'empresa Faiges va cedir anticipadament a l'Ajuntament, a canvi d'un increment de la edificabilitat dels terrenys que ocupa la seua planta oleícola, una indústria que en els propers anys es traslladarà a algun polígon del municipi. El pàrquing ha estat urbanitzat per l'empresa Servidel amb un pressupost de 99.279 euros, a càrrec del fons estatal per a la sostenibilitat local.

Publicat a www.elpunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 27-10-2010 Pàgina 10

7 comentaris:

  1. La gent de Tortosa prefereix que los aparcament los faiguen dins de les botigues o damunt de la sera com a molt lluny.La prova esta quant la gent va a compra a Alqueza i a l'aparcament nou esta buit o hi han moltes plases buides.
    Quina geta.

    ResponElimina
  2. Tens rao. Només cal anar al Carrefour i veus com la gent es mata per aparcar el més a prop de la porta possible (ara damunt de ratlles grogues), passant dels 400000 places d'aparcaments pintats. Si puguessen entrar dins ....

    A mi em diuen que no es pot aparcar per venir al lloc on treballo jo, al Temple, i per aixo la gent "ha de " ocupar les voreres i els passos de vianants, o simplement aturar-se al mig del carrer, pero fa 15 anys que hi treballo i MAI he tingut cap problema per aparcar - aixo si, potser has de caminar 1 o 2 minuts.

    ResponElimina
  3. El dia que s'inauguri un supermercat on la gent pugui entrar amb el cotxe i posar-hi la compra directament dins al maleter, tindrà molt d'èxit

    ResponElimina
  4. ... i un ambulatori, una escola, un ajuntament ... no ens caldrà les cames, el proxim pas de l'evolució ?
    :)

    ResponElimina
  5. Crec, en la meva humil opinió, que si es vol que els aparcaments disuasoris siguin efectius, s'han de fer prop de parades d'autobús.

    ResponElimina
  6. No ho crec, haurien de ser gratis i ja es veuria. Home, no és lògic que, parlant de curtes distancies ( això no és Barcelona ), una persona que vingui de Roquetes, Aldover o d'on vulguis, aparqui a l'aparcament de "Faiges" i després per anar al centre s'hagi de gastar 200 pts en l'autobus.

    ResponElimina
  7. No ho entenc,jo deixo lo cotxe al carrer primer,si puc,pero si no,lo dixo a l'aparcament nou que se va fer l'any passat al costat del pont de milenari (que hi han llocs de sobra)i a l'estiu encara mes lluny,lo dixo baix del pont,aixi li toca la sombreta tot lo dia,i la resta ho faig caminant i m'oblido del cotxe.
    Pel que vos feseu una idea visc al costat d'Alqueza.
    Tant costa caminar una miqueta?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta