27 d’octubre del 2010

Qui faci el nou hospital de Tortosa també haurà de fer el pàrquing


L'alcalde afirma que la constructora que es faci càrrec de les obres haurà d'assumir també les 700 places subterrànies, tot i que l'aparcament ha quedat fora del pressupost de 133,4 milions.

La constructora que es faci càrrec de les obres del nou hospital de les Terres de l'Ebre també haurà d'assumir el pàrquing subterrani de 700 places i la seua explotació. El pressupost estimat de l'hospital que s'ha de construir en el pla parcial de la Farinera és de 133,4 milions d'euros, però no inclou el cost de l'aparcament. Amb tot, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va aclarir ahir que se seguirà el model utilitzat per construir el pàrquing de l'edifici de les Delegacions, al carrer Montcada; per tant, “l'empresa que assumeixi un projecte com l'hospital, amb aquesta envergadura, no ha de tenir cap problema per fer també el pàrquing”.

Però abans, cal redactar el projecte de l'hospital a partir de la proposta dels arquitectes Sílvia Barberà, Esteve Bonell i Josep Maria Gil, guanyadors del concurs d'idees. Segons Salut, la redacció del projecte s'elevarà a 10 milions, tot i que fins fa uns mesos la previsió havia estat que adjudicarien la feina a la mateixa constructora que fes les obres, per accelerar els tràmits. En qualsevol cas, amb l'horitzó que el nou hospital no entrarà en funcionament fins al 2015, Salut i l'Ajuntament han relaxat el seu nivell d'exigència amb els calendaris i amb la cerca del finançament. Així, encara no ha començat a treballar el Consorci d'Inversions Públiques (CIP) que Tortosa, Amposta i Reus van crear fa dos anys, per avançar 150 milions.

Publicat a www.elpunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 27-10-2010 Pàgina 10

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta