12 de maig del 2011

L'hospital de Tortosa perdrà uns 80 llits amb les retallades



Els sindicats calculen que la tisorada afectarà dues plantes i mitja ·

La direcció de l'hospital de Tortosa Verge de la Cinta ja ha confirmat als responsables de la junta de personal que la retallada en el pressupost ha de ser del 12,8%, i que ja s'ha aplicat un estalvi de més del 9%. Una portaveu sindical de CATAC-CTS, Cinta Sarroca, va explicar ahir que després de les vacances de Setmana Santa l'hospital ja ha tancat la planta de traumatologia i mitja planta de tocoginecologia, i que al juliol també es tancarà la planta de medicina interna. “En total, seran uns 80 llits menys”, va alertar. A més, Sarroca va assenyalar que ja s'han tancat dues sales d'operacions, i que al juny se'n tancarien dues més. Els sindicats van tornar a concentrar-se ahir al matí en contra de les tisorades de Salut, tot escenificant un esmorzar campestre davant de l'hospital.

Publicat a El Punt


3 comentaris:

  1. I les retallades en els convenis de la sanitat pública amb la sanitat concertada i privada també són d'aquesta magnitud?

    Es una inquietud que tinc des de que va començar tot això de la "crisi" del sector sanitari..........

    El Sr. Boi també retallarà econòmicament els acords amb la sanitat privada de la qual ell va ser director i president el darrers 20 anys??

    ResponElimina
  2. No és broma, no, només ens quedarem amb un quiròfan!

    ResponElimina
  3. Blogger ha tingut aquest divendres una avaria general que ens ha esborrat els apunts de dijous i, per tant, també els comentaris que alguns de vosaltres havíeu fet. Disculpeu les molèsties.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta