12 de juny del 2011

Casanova (PxC) diu que marcarà "molt curt" al govern de CiU


El portaveu de PxC a l'Ajuntament de Tortosa, Jordi Casanova, ha centrat el seu primer discurs al consistori en atacar la resta de forces polítiques, la premsa i els immigrants. Casanova ha lamentat que cap partit haja ofert un pacte de govern a PxC, així com les "mentides i fal·làcies" que s'han dit sobre ells abans de les eleccions. Tot seguit, s'ha adreçat reiteradament als "senyors del sistema", sense concretar a qui es referia, per advertir-los que no han pogut deixar PxC fora de l'Ajuntament. "No han de tenir por de nosaltres, no es creguin les seues pròpies mentides, ni les mentides de la premsa", ha assenyalat. Casanova s'ha compromès a "marcar molt curt" el govern de Ferran Bel (CiU) perquè no puga afavorir "els immigrants". En acabar el ple de constitució del nou consistori, Casanova s'ha encarat amb els 'indignats' que es manifestaven a la porta de l'ajuntament, tot intercanviant amb ells algun insult. De fet, a través del seu perfil a Facebook, els ha anomenat "xusma fastigosa, salvatge i violenta".

30 comentaris:

  1. Que s'ha d'esperar d'un personatge com aquest que bassa el seu programa anar en contra dels imigrants. No em sorpren.

    ResponElimina
  2. 8-(
    Si ell ens dedica aquestes paraules, quines li hauríem de dedicar natros? I m'incloc en els que estaven ahir a la plaça reclamant que els polítics no juguen a aristocràcies nio ens retallen salut, ensenyament i sous.
    Este senyor tenia la "guardia de corps" tot esperant que sortís. Quatre paiets de bon vore i, probablement amb coneixements de "Kick Boxing" Per si de cas la violència d'indignat fora més gran que la seua.
    Però no indignat Casanova, la gent crida i reparteix flors, reclama una democràcia en la fins i tot gent, inqualificable en paper, amb ànims xenòfobs com els seus hi pugue ser-hi. Ja decidira el jutge quan es passi, que no dubte que ho farà, tanta mala fel sempre acaba anant malament.
    No entén res? O no se'n dona compte de l'olor que fa? Ensumis l'aixella si us plau, si sobreviu, ja haurà fet més que molts que no han tingut aquesta sort.
    Repeteixo les seues paraules amb tota cura per a que sàpiga que soc moreno, immigrant, i musulmà com a vostè li deu agradar, "xusma fastigosa, salvatge i violenta".

    ResponElimina
  3. No m'estranya que la imatge dels polítics es deteriori amb personatges com Jordi Casanova, l'exemple més clar i concís de com no ha de ser una persona que te l'obligació de servir al poble.

    Fastigoses les seues declaracions a facebook...

    ResponElimina
  4. Jordi Casanova per Tortosa, Gabriel Céspedes per Jesús i lo Falangista de Roquetes més un altre tipet se'ls van haver d'endur la policia. Els tipos enviant petons a les persones concentrades, desafiant-los fins que un d'estos feixistes van fer un intent d'agressió a una persona de les concentrades. La Policia local se'l va haver d'emportar emmanillat o això semblava amb les mans lligades al darrere. I per acabar-ho d'adobar, el més desafiant de tots, un milhomes que viu a Jesús, Gabriel Céspedes, desafia a la gent traient-se la Placa de Guarda de Seguretat!!! Entreu al seu Facebook i encara veureu les imatges seus amb pancartes d"España 2000" i una amb un número 88 (Heil Hitler) esta és la xusma que corre per Jesús i que porta els seus crios al Daniel Mangrané. I el Capo dei Capi, Casanova, desafiador, fumava mirant de reüll, i al crit de " Casanova feixista et volem perdre de vista" no se li va acudir altra cosa que mostrar la seua democràcia aixecant el dit "cor" de la seua ma dreta i enviant 4 insults fins que la policia el va obligar a entrar a l'Ajuntament. No són corderets, han vingut a destrossar la nostra societat camuflant-se amb el discurs de la immigració però els seus cors són feixistes i xenòfobs fins a la mèdula. Céspedes, la RAZA ESPAÑOLA no desapareixerà perquè noies d'aquí tinguen companys àrabs. A veure de quina RAZA vens tu i sinó torna a estudiar la història.
    I Gutijaume, només podies dir tu el q has dit tu. Et recordo que el vostre estimadíssim Garcia Albiol, Badalona, el van absoldre d'una agressió a manifestants a un poble prop de Barcelona. Això, ho teniu a casa vostra, jugant a ser més xulos q Plataforma CONTRA Catalunya.

    ResponElimina
  5. Arjub, recordo perfectament a que et refereixes, fou a Martorell on un grup d’independentistes radicals va agredir als populars Josep Piqué i Ángel Acebes (insults, espentes e inclús llançament de bengales fou el que van tenir que suportar). Amb tot això el que tu destaques d’aquesta “manifestació” fou l’atac d’Albiol a un manifestant, no siguis demagog, i més quan tu mateix dius que en va sortir absolt.

    I com jo solc dir el que em dona la real gana, continuaré pensat el que em doni la real gana del senyor Casanovas i per tant publicant-ho aquí de la forma que em doni la real gana. El que hi havia a Martorell eren un grup violent d’independentistes radicals (que són tan despreciables com els feixistes que tu nombres), mentre que el d’ahir era una manifestació pacífica amb una pluralitat d’identitats. No són el mateix!!

    Repeteixo la demagògia te la guardes per a un altre, que jo la tinc ben apresa.

    ResponElimina
  6. És vergonyós tenir tipejos d'estos a un Ajuntament, quines coses té la democràcia permetent que entrar al joc a elements antidemocràtics. És trist que esta xusma (parauleta que a ells els encanta) puguen treure vots, tot per la inoperància de la classe política, si damunt partits com el PP els hi fan la propaganda gratis i apropen a les seues postures. Entre Casanova i certs peperos només es diferencia la corbata, lo traje i lo cabell...compte, són perillosos. Encara que si li féssim l'arbre genealògic a algun de la PxC trobariem:
    a) La seva familia també va ser inmigrant (i no fa tants anys)
    b)Alguna gota de sang àrab i jueva segur que porten...paradoxes de la vida!

    ResponElimina
  7. Tot just Piquè i Acebes..... ja,ja,ja,ja
    Disculpen-me Lo vessaments radioactius i el Pulcinello.
    No et molestes Gutijaume, ja saps que reprovo tota violència, sigue del signe que sigue. Però la ironia, o com li vulgues dir, no és més que una altra visió del gerro.

    ResponElimina
  8. Sobre races, comptant que els reis, corts i varis més, de la Taifa Tortosina eren del que és l'actual Bulgaria, pàtria del famós Hristo Stoikov, igual alguna sang de tal contrada queda pel poble.
    Com de Genovesos, Provençals, Francesos, Napolitans, Berbers i Amazigs, Alemanys, i molt d'àrab i jueu convers.... amb noms d'oficis i pobles. I al Delta molt de valencià que anava a segar i plantar..
    A algú li sona Giaccomo Casanova?
    O passant a un altre bandol "panicello" (xusquet en tortosí)
    O sabater.
    I parlant de l'alcalde, qui no coneix lo poble de Bel? Pregunteu a la xurreria del parc. Encara que algun devia venir de Grècia o al menys així ho pot recordar l'àguila del seu escut, la de Patmos
    http://www.plusesmes.com/escudos_postales/escudos/1/B2/bel.GIF
    Tan pareguda a la del monument, que no estranya el seu amor a ell.
    O als antics "duros" que també la portaven.

    ResponElimina
  9. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  10. Jo no soc moreno, (bueno si, una mica), ni immigrant, ni musulmà, i tampoc em considero xusma fastigosa salvatge ni violenta, però cregui’m senyor Casanova, vostè ha començat en molt mal peu el seu baptisme en la vida publica.

    ResponElimina
  11. No haurien de fer, com a mínim, un psicotècnic per a entrar a l'ajuntament? Este home fa vergonya.

    ResponElimina
  12. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  13. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  14. volia dir que em sembla vergonyos les ideologies de Casanova, això sí que es insultar a les persones, lo que diu ell també fa mal, perque els indignats no fan res, lluiten pel benestar!

    ResponElimina
  15. El vídeo que aquí adjunto demostra quin és el tarannar del "pes pesant" (té un ganxo d'esquerres força lamentable) del PP a Catalunya: http://www.youtube.com/watch?v=HeVaz4R5Dvo

    Si després d'este vídeo on es veu clarament l'agressió de Garcia Albiol de manera gratuïta a una persona concentrada, encara algú pensa que no està en la línia de PxC, que ho digue per a la seua vergonya. Ni veig bengales ni només independentistes pq hi havia gent del PSC i d'ICV, gens sospitosos de ser independentistes ni radicals.

    I et recordo Gutijaume, les declaracions de Piqué en aquell moment: http://www.3cat24.cat/noticia/150449/altres/Pique-qualifica-dhumanament-comprensible-lagressio-de-Garcia-Albiol-a-Martorell-i-descarta-mesures-contra-ell

    Ara resulta que hi ha "agressions humanament comprensibles"!!! Seria humanament comprensible que un immigrant de Badalona li fotés un cop de puny als morros d'Albiol? Per aquesta regla de tres sí, no? No teniu vergonya ni capacitat d'autocrítica i el PP ha guanyat l'alcaldia de Badalona fent un discurs racista amb una persona que davant d'insults, és capaç de trraure el puny al millor estil Rocky Balboa. Pena, fa pena.

    ResponElimina
  16. T'ha costat trobar el vídeo no? No has degut dormir aquests dies intentant-lo trobar jeje.

    Per cert, perquè porten escolta? Segur que no els hi hagues passat res!! Son uns exagerats estos polítics! A aquesta manifestació hi era el millor de cada casa si senyor, sobretot el de la bandera independentista.

    http://www.youtube.com/watch?v=fexP45N9XOM

    ResponElimina
  17. Tu preocupat de Casanova que es el que tenim a casa nostra!

    Hi ha dos opcions, la primera passa per no fer res, per continuar obviant els problemes derivats de la immigració i la segona opció passa per que els partits importants comencin a legislar i a parlar de forma clara sobre el tema.

    Si optem per la primera opció el resultat serà desastrós per a la societat i beneficiós per PxC.

    ResponElimina
  18. Canvia de camell, o de bareto Gutijaume ... tot el que et prens és ranci.
    Sense ofendre, en la millor voluntat.

    ResponElimina
  19. Era una metàfora irònica, comprens?
    O he de fotre quaranta línies?

    ResponElimina
  20. M'estas invitant a fe una bona cervesa?

    ResponElimina
  21. Encantat Gutijaume!
    Tria tu!
    Així no fallaré, tapa inclosa!
    Als demés també, però, d'un en un.... que un no està folrat de res.

    ResponElimina
  22. JAJAJA!! Clar, tenim a Casanova i a Dalmau!! Que les càmeres d'aïllament d'immigrants es vostra, a vore si ara tampoc serà realitat. Que entre el manteniment del símbol franquista més gran de Catalunya i lo de la quarentena als immigrants, Tortosa és la riota de mig Estat!! I ves per on, el PP és protagonista en les dos!
    Si hem d'anar enllaçant vídeos del PP o de qui sigue de fora de Catalunya podem anar arreglats. Per com que lo millor de qualsevol casa deu estar a casa vostra...esta casa secrosanta bastió de la "família", de la "unidad en lo universal", i bla, bla, bla,...mare meua.

    I la immigració s'ha convertit en un problema i no és un problema a vore si comencem a dir les coses pel seu nom. S'ha convertit amb un problema pq els partits majoritaris s'han tapat els ulls des de fa 10 anys. I ara es pensen, com tu, que els problemes socials s'arreglen només per la via policial i legislativa. Ara, això de parlar amb les comunitats d'immigrants, per a què, no? Tenen problemes socials pq se'ls ha arraconat i marginat en getos de barris i ara, hi ha il·luminat que pensa q a cop de porra, detencions i més i més lleis això tindrà solució. El que a mi m'agradaria saber, és el que us expliquen a les FAES de la immigració. Què us expliquen?

    ResponElimina
  23. La cara de Jaume Forcadell és tot un poema. Sembla que s'estigui mossegant la ma per no dir-li el que està pensant!

    ResponElimina
  24. L'any que vaig anar tractava del terrorisme internacional.

    ResponElimina
  25. Com lo dels Estats Units?
    L'FMI?
    L'OCEDE?
    El club dels 8?
    La NATO?
    La CIA?
    Israel?
    Pos vas diguer estar mesos!

    ResponElimina
  26. No. Com lo de ETA.
    Jihad, Hezbollah, Hamas, IRA, Farc, AlQaeda...

    ResponElimina
  27. Ve a ser lo mateix ..... o la Cia i el Mosad no s'infiltren a tot arreu?
    Moltes pelis ianquis tu!

    ResponElimina
  28. Jihad no és cap grup terrorista és la definició àrab de "Guerra Santa",.
    Hamàs és un partit elegit democràticament a la franja de Gaza per dirigir el sistema "que els hi deixen tenir". Quants anys fa que dura la presó israelí?
    L'Al Qaeda, Algú dubta que el va assessorar i dirigir la CIA? O el que s'han pelat no ho era? Se l'han pelat de veritat???????
    La familia del suposadament mort no era accionista de les mateixes empreses que la família Bush?
    Com es pot demolir, de dalt a baix un, o dos, edificis sense posar càrregues a les bases? Quina casualitat que justament l'acabaven de vendre! I les restes i fotos del suposat avió que es va estrellar al pentàgon? Algú els ha vist mai? I els de l'avió de Pasadena? I com un pilot afeccionat pot fer una maniobra qualificada com a de "mestre"? X,X,X? Expedient.
    IRA? Vaja I l¡'exercit britànic que?
    Farc, i les brigades negres i l'exercit Colombià que?
    Hezbollah, vaja, quina minusculitat comparat amb l'exercit israelí!
    Qui va okupar els alts de Golan, libanesos? Josué, Ben Gurion o Cantinflas?
    I ki va okupar Palestina? Sant Mateu, Sant Judes Tadeu o Lo Papa de Roma?
    Xeic..... història no n'ensenyen a la FAES?

    ResponElimina
  29. Veig que ja estàs tu per ensenyar-me-la.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta