1 de juny del 2011

Manifestació a Tortosa en contra de la retallada en salut i educació


Els treballadors de l'ensenyament públic i el personal sanitari de les Terres de l'Ebre van fer ahir una crida perquè tots els ciutadans del territori participen en la manifestació convocada el 8 de juny a Tortosa. En aquest sentit, segons que va advertir la portaveu de la junta de personal de l'hospital Verge de la Cinta, Maria José Codonyer, la tisorada de Salut podria ser per al territori “tan greu com el tancament de la planta de Lear a Roquetes”. La concentració tindrà lloc a partir de les 18.30 hores a la plaça de l'Ajuntament, i els professionals de la salut i de l'ensenyament públics també han rebut el suport del col·lectiu Democràcia Real Ja! de la capital del Baix Ebre. Per la seua banda, el president de la junta de personal docent de les Terres de l'Ebre, José Carlos Pobes, va assenyalar que les mobilitzacions són necessàries, i que gràcies a les protestes ja s'ha aconseguit que el govern rectifique algunes mesures, com els canvis en el calendari escolar.

Comunicat de la mobilització del 8 de juny a Tortosa en contra de les retallades


Publicat a El Punt

3 comentaris:

  1. Aquesta gent no sap el que diu !!!
    A la LEAR van arribar a ser mes de 1000 treballadors i al tancament tan sol quedaven 500, això si que son retallades !!!
    Tal i com està la situació que et retallin un 5 o un 10% es el mínim que et pot passar, i contents haurien d'estar de conservar la feina, que no tothom la té assegurada com ells!!!

    ResponElimina
  2. Em sembla que el que no sap que diu ets tu, Morigan, prou que se'n van fer de protestes pel tancament de la Lear.
    A més, ara no es parla de reduccions de sous ( això ja va passar ) Ara, del que es parla i protesta és per les retallades als serveis públics que redundaran forçosament en la qualitat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta