29 de juny del 2011

Una avioneta dels bombers s'embarranca al Delta de l'Ebre i el pilot resulta il·lès


Una avioneta de vigilància i atac dels Bombers de la Generalitat ha patit un accident aquest dimecres a la tarda a la punta del Fangar, i ha quedat embarrancada en aquesta badia del Delta de l’Ebre. El pilot, que era l’únic ocupant de l’avioneta, ha resultat il·lès, i ha estat rescatat pels serveis d’emergència sa i estalvi.

L’hidroavió estava participant en les tasques d’extinció dels incendis del Vendrell i Calafell, i el pilot ha optat per anar a carregar aigua a la badia del Fangar, a l’altura de les muscleres de Lo Goleró. En aquest sentit, l’avioneta hauria quedat atrapada en un banc de sorra. El delegat del govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha explicat a Canal 21 Ebre que l’avioneta pertanyia a una empresa privada contractada per la Generalitat per a l’extinció d’incendis. Un cop rescatat, el pilot ha estrat traslladat fins al port de l’Ampolla. Paral·lelament, també s’ha activat un dispositiu especial per intentar recuperar l’aparell sinistrat a la badia del Fangar.

Imatge: ACN a Avui-El Punt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta