22 de setembre del 2011

Forcadell (ICV), crític amb els primers 100 dies del nou govern de Bel

El portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa lamenta les formes del govern municipal, la “precarietat econòmica” del consistori, i la incertesa d’algunes obres “faraòniques” ·

El portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jaume Forcadell, ha fet aquest dijous un primer balanç “preocupant” dels primers 100 dies del nou govern de CiU a l’Ajuntament de Tortosa. Segons Forcadell, el segon mandat de Ferran Bel va començar amb moltes bones paraules cap als grups de l’oposició, però ara la situació seria molt diferent. El portaveu d’Iniciativa ha lamentat un empitjorament de les formes del govern municipal, la precarietat econòmica de l’Ajuntament, i la incertesa d’algunes obres “faraòniques”, com ara la construcció de les noves piscines. De fet, Jaume Forcadell ha anat més enllà i ha acusat el govern de Bel d’haver "enganyat" els ciutadans de Tortosa durant la passada campanya electoral, tot havent simulat l’inici de les obres a l’estadi municipal.

En la mateixa entrevista al programa Primera Columna, el portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa ha fet una valoració moderadament positiva de l’anunci que la Generalitat congelarà durant el 2011 la bonificació del cànon de l’aigua per als usuaris de les Terres de l’Ebre. De fet, Forcadell ha fet un toc d’atenció a CiU, l’única força política de l’Ajuntament que va donar l’esquena a una moció d’Iniciativa que sí que ha rebut el suport de la resta de forces del consistori, a més de la Cambra de Comerç de Tortosa, l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (Aece), i els sindicats UGT i CCOO.

14 comentaris:

  1. CiU va arrassar a les eleccions. Ho tenen tot a favor, ja que han tingut el suport popular i compten amb el govern de la Generalitat del seu color, així com sembla que el futur de Madrid els serà afí, per raons de socis polítics perennes. Em sap tan greu veure uns responsables polítics locals justificant les retallades al benestar!!! Semblen escolanets amb el credo après... També és repelent sentir la cançoneta sobre els qui manaven abans. Ells van tenir la Generalitat en època de bonansa i no la deixaren amb números grandiloqüents precisament, com no els deixa cap administració de cap partit. I a Tortosa es nota molt el canvi de formes. Algun polític important quan no manava tenia un tracte humà amable, però quan ha tingut el poder s'ha transformat i s'imposa amb la gent del seu govern, pot tractar malament altres responsables polítics del propi partit i vigilar fins i tot espais no polítics, perquè no se li escapi res. Coincideixo amb les crítiques que fa Jaume, per suposat. (Emigdi)

    ResponElimina
  2. Moltes persones coincidim, Emigdi ...

    Aquest govern que ara es queixa de que s'ha trobat 1.200.000.000 d'euros de factures sense pagar, s'oblida que Pasqual Maragall se'n va trobar més de 2.000.000.000 d'euros de factures sense pagar del govern del Sr. Pujol ...

    També moltes persones n'estem fartes de la manera en què es comporten alguns polítics, sense cap tipus de respecte ni consideració cap als companys que formen part d'altres grups. Només cal seguir les actuacions de Rajoy, González Pons, etc., etc., al parlament espanyol, i les dels Srs. Bel, Roigé, etc., etc., als plens municipals.

    Potser seria hora que s'emprés l'educació i el debat constructiu, en lloc de la crispació que fa tants i tants anys que impera per tot arreu.

    Com diu algun bloguer molt prolífic, " yo tenia un sueño ..."

    ResponElimina
  3. Diuen que la millor defensa és un bon atac i si no que li pregunten a Mourinho...........

    Mentre parlem de bronques, de mala educació, de si tu has dit, ell ha dit, deixem de parlar de les coses importants.
    Trobeu que hi ha molta diferència amb els salsa rosa de turno?

    ResponElimina
  4. Per mi és més crispant el discurs socialista d’atemorir a la població: “que viene la derecha”. Un discurs buit de contingut i basat exclusivament en intentar fer aflorar temors del passat.

    ResponElimina
  5. Gutijaume, tu notes senyals que facin pensar en que els temors no tenen cap raó de ser ?
    Avisar del que pot passar, basant-se en els precedents i amb reivindicacions i manifestacions que arriben de Castelló, València i Múrcia, es atemorir ?
    Efectivament, "viene la derecha"......i se'n va l'aigua.

    ResponElimina
  6. La veritat és que quan va muntar l’esquerra que tant va prometre fou quan realment se’n va anar l’aigua.

    De totes maneres que l’esquerra sols tingui aquest missatge per esgarrapar vots mostra no sols la seva feblesa sinó la falta de recursos i capacitat.

    ResponElimina
  7. On se'n va anar l'aigua, a Almeria ?
    Ara, que el PP utilitzi els mitjans ultradretans amb campanyes tipus "Faes-an" això sí, això està ben fet, demostra capacitat i és legítim. I sobretot és saber utilitzar bé els recursos ( de moment aliens ). Quan Carlos Davila dirigeixi els informatius de TVE, llavors, seran pagats per tots, però encara més propis. Temps al temps.......Jaumet.

    ResponElimina
  8. Perdona Guti, però el PP te algun programa electoral que no sigui, la negació de la negació a l'eneésima potència del que digui el PSOE?

    en quasi 8 anys d'oposició ha fet alguna proposta en positiu, alguna intervenció que aporte alguna cosa a la societat?

    ja sabem que Rajoy és gallec i mai saps si van, venen o tornen, però m'imagino que algo mes en tot aquest temps hagués pogut aportar

    i no entrem en lo que han fet contra catalunya i lo que mos espera a l'Ebre

    los socialistes seran molt cutres si tornen a basar la seva campanya electoral en "que miedo que viene la derecha",
    pero vosaltres no se de que presumiu, portem décades basnat les vostres campanyes electorals en l'odi "a los rojos ateos", "a los separatistas vascos y catalanes", "contra la inmigració" e invocant al catalocisme mes ranci

    volem programes electorals, no crítiques d'uns als altres que això ja mos ho sabem després de 4 anys de legislatura

    ResponElimina
  9. Jotabe, es debia referir a "l'aigua de valencia" que li va fotre algú d'esquerra una nit de farra que anaven los dos tocats jajajja

    ResponElimina
  10. A fet propostes sobre estabilitat pressupostària i finances públiques, ha proposat una reestructuració del sistema financer, així com una reforma laboral i una reforma fiscal, així com de diverses mesures per a la financiació de les famílies.

    Abans de parlar et recomanaria que t’informessis i també m’agradaria que no utilitzessis la demagògia per desacreditar al PP. Que li ha fet el PP a Catalunya segons tu? Per cert això que ens espera a l’Ebre com ho saps? Has tirat les cartes del tarot o has consultat als astres?

    ResponElimina
  11. A la situació que estem ara ERC Campredó suposo que no hauriem arribat !!que politics d'esquerres que regalaven diners i creien en lo totxo va home va !!Això no ho para ni deu en 8 anys l'Aca arruinada,ensenyament fallida,sanitat ni t'ho dic qui ho pagarà!!!Osti tu són faves contades no entren peles no se'n van guardar però bueno, serà que la esquerra en diners... es com la dreta ?? Això acaba de començar!!! haurem d'emigrar..

    ResponElimina
  12. On emigrarem ?.

    A França, on Sarkozy fa el mateix ( o paregut ) que Zapatero ?.

    A Italia, on Berlusconi ja sabem què fa ( més o menys com farà el PP dins de poc temps ) ?.

    A Portugal ?.

    O a les illes Caiman, com fan alguns de la dreta, a portar els seus diners ?.

    No ho sé, però pinten bastos ( i dels grossos ).

    ResponElimina
  13. osti tu!!!!!!!!, sóc una inculta, demagoga, malinformada!!!!!!!!!!!

    el PP ha estat un sant en Catalunya i amb els drets dels catalans de tota la vida i jo emperrada en malparlar d'ells!!!!!!

    i amb l'Ebre, en lo que mos han tingut en consideració i en lo que han velat pels interessos nostres i jo aquí desagraïda, no ho se valorar!

    i en lo bé que ho fan els del PP en la gestió en les autonomies que ells governen, com ara la del costat nostre, València, exemple de transparència, bona gestió econòmica, llibertat d'expressió en els medis públics com canal 9 i on mai de la vida, podrem trobar un cas de corrupció,

    em vaig a llegir la wikipedia de la FAES a veure si adquireixo una mica de cultura i saber

    ResponElimina
  14. El PP arrasarà al novembre, però la hòstia que es fotrà dintre de 4 anys deixarà petita la del PSOE. S'admeten apostes!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta