26 de setembre del 2011

La victòria de la Rapitenca enfonsa el Tortosa en la classificació

És el partit de la jornada al Canal 21 Ebre, aquest dilluns a partir de les 22.00 hores ·

La UE Rapitenca s’ha emportat aquest diumenge els tres punts del derbi ebrenc d’aquesta setmana a l'estadi municipal de Tortosa, gràcies a un solitari gol d'Alexis en el minut 13 de la primera part. De fet, la Rapitenca ha fet història, ja que és la primera vegada que guanya a domicili en el camp de l'equip de la capital del Baix Ebre. L'equip entrenat per Carlos Blanch, tot i millorar en la segona part, no va poder remuntar i ni tan sols igualar el marcador, tot i que la Rapitenca va jugar els últims minuts del partit amb un home menys, a causa d'una expulsió a Alexis per haver simulat una caiguda a dins de l'àrea del Tortosa, al minut 72. Però, a més a més, aquesta derrota per 0-1 ha enfonsat el CD Tortosa en la classificació de la Primera Divisió Catalana. Després de les tres primeres jornades, el club roig-i-blanc encara no ha aconseguit cap punt, i comparteix la cua de la classificació amb el CF Olesa de Montserrat, també amb zero punts. Per contra, la Rapitenca és el segon classificat de Primera Catalana, per darrera de la UE Tàrrega, i la propera jornada s'enfrontarà a la Devesa amb el CF Ascó, que ocupa l'onzè lloc de la taula. El derbi ebrenc entre el Tortosa i la Rapitenca és el partit de la jornada d'aquest dilluns a la nit al Canal 21 Ebre, que l'emetrà íntegrament a partir de les 22.00 hores, amb narració de Nino Vázquez.

Imatge Antolí Ortiz, al web de la UE Rapitenca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.