2 de setembre del 2011

"Una victòria del PP a l'Estat pot beneficiar la candidatura d'Ascó a l'MTC'


L’alcalde d’Ascó, el convergent Rafel Vidal, ha afirmat este divendres que una possible victòria del Partit Popular (PP) en les eleccions estatals del 20 de novembre podria aplanar el camí de la candidatura de l’Ajuntament riberenc per rebre el magatzem temporal centralitzat (MTC) de residus nuclears. En una entrevista al Canal 21 Ebre -22.00 hores-, Vidal ha manifestat que encara plana molta incertesa al voltant de l’elecció de la seu definitiva del magatzem nuclear. Però l’alcalde d’Ascó ha recordat que el PP de Catalunya ha estat l’únic partit que ha defensat obertament l’arribada del projecte al nord de la Ribera d’Ebre. "Podem pensar que l'únic partit polític que s'ha manifestat clarament, obertament i de forma repetida a favor de la candidatura d'Ascó ha estat el PP de Catalunya", ha remarcat Vidal, "i en cas que hi hagi un canvi de govern, com previsiblement tot sembla indicar, és probable que això beneficiï la candidatura d'Ascó". En qualsevol cas, al marge de qüestions polítiques, Vidal ha reiterat que confien en les opcions d’Ascó, ja que al gener del 2010 van presentar "la millor candidatura" al magatzem nuclear des del punt de vista tècnic."Creiem que tenim el millor projecte, com han reconegut també els altres candidats i també totes les administracions, el govern central el primer", ha afegit l'alcalde d'Ascó, qui també ha fet una crida a deixar de banda els electoralismes per no "deixar perdre les oportunitats".

En la mateixa entrevista, que Canal 21 Ebre emetrà este divendres a les 10 de la nit, l’alcalde d’Ascó ha assenyalat que els resultats electorals de CiU a la Ribera d’Ebre, a les eleccions municipals del 22 de maig, tenen molt a veure amb el suport dels veïns de la comarca al projecte d’Ascó. Segons Vidal, les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona han de saber aprofitar el fet que produeixen més del 75% de l’energia del país per atraure i fixar altres indústries. De fet, l'alcalde d'Ascó ha explicat que l’Ajuntament aprofitarà el nou pla d’ordenació urbanística, la redacció del qual ja ha estat adjudicada, per ampliar el polígon industrial del municipi.

Imatge Canal 21 Ebre

5 comentaris:

  1. A part que aquest personatge és un descrèdit per a les Terres de l'Ebre, un descrèdit per a CiU que més "justos" no poden ser, vista l'actuació de Puig, el Fantasma del Louvre" Belfegor, que li va donar els seu "indescriptible suport". Tot em recorda a Lovecraft.
    Convertir la vora de dues centrals nuclears en un abocador radioactiu vulnera qualsevulla índex de raó u racionalitat.
    Ja que tenen diners a Ascó, perquè no posen una escola per adults?
    O un programa de "dependències varies"?
    Perquè no s'estiren els fils de dependència de les centrals, com les famoses i pernicioses "dependències" de la fàbrica de Flix.
    Lo poble amb més persones contaminades per HCB del planeta
    Aviam a quina estadística o estudi sortirà Ascó, on dia si, dia també, les seues centrals donen "incidents". Unes centrals que ja ha sembrat Catalunya d'isòtops, o partícules, radioactius havent-ho amagat a tothom. On els aparells de mesura porten anys mal calibrats, etc, etc, etc.... Creueu los dits, ja que altra cosa no crec que feu.

    ResponElimina
  2. Hi han estudis independents i seriosos sobre la incidencia de determinats tipus de càncer a la zona ?
    Es que quan et trenques un braç, resulta que veus un munt de gent amb el braç trencat...
    Curiós...!

    ResponElimina
  3. Curiosos son els resultats dels estudis "objectius" no existents.
    Perquè?
    Que no interessa?
    Clar que els hi han, però buscal's entre els calaixos.
    Del que tu parles és el que es diu "experiència d'atenció subjectiva". Comprat un cotxe de tal o qual marca i en començaràs a veure un munt, que abans no veies, mentrestant et decidies quin et compraves. Un residu de l'atenció pre-fixada.

    ResponElimina
  4. Per cert, suposo que sabràs que hi han un plànols del pont de Remolins del 79, o de la pasarel·la de l'ex-pont de la cinta des del 50-60, De l'arquitecte Barlet.
    On son?
    Als calaixos.

    ResponElimina
  5. Algo
    http://www.funca.cat/_docs/1298360887.pdf

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta