9 de gener del 2012

Sabaté aposta per Chacón per liderar la renovació del PSOE



El president del PSC a les Terres de l’Ebre i portaveu adjunt de l’Entesa al Senat, Joan Sabaté, ha apostat clarament per l’exministra de Defensa, Carme Chacón, com a nova secretària general del PSOE. Durant una entrevista a l’informatiu matinal Primera Columna, Sabaté ha lloat la figura política d’Alfredo Pérez Rubalcaba, que és qui ara per ara està rebent més suports per dirigir els socialistes espanyols. Però el president del PSC de les Terres de l’Ebre ha deixat molt clar que prefereix Chacón, ja que segons diu és la candidata que millor pot encarnar la renovació que necessiten els socialistes.

En la mateixa entrevista, Sabaté ha remarcat que la renovació tranquil·la i sense deixar de sumar experiència que ha iniciat el PSC, amb la designació de Pere Navarro com a primer secretari, és un exemple a seguir per al PSOE. Segons el senador tortosí, els socialistes han de fer un esforç per integrar les diverses sensibilitats del partit en la nova executiva del PSOE, siga quin siga la persona que finalment ocupe la secretaria general.

Finalment, Sabaté també ha afirmat que cal que hi hagen canvis en la federació ebrenca del PSC. Tanmateix, el senador ha assegurat que encara no té decidit si optarà a la reelecció com a president del partit a les Terres de l’Ebre.

L’exalcalde de Tortosa també s’ha declarat preocupat per la situació econòmica i financera de l’Ajuntament. En aquest sentit, Sabaté ha afirmat que la gestió del govern de Ferran Bel està agreujant la crisi de moltes empreses de Tortosa, pel retard acumulat en el pagament als proveïdors.

2 comentaris:

  1. I que el PSC mani a Espanya. Ja, "xacolata del lloro"
    Si al menys ho fesses com el Sardà!
    Lo mateix que a Wifredo.
    Heu perdut tota la credibilitat per pegar-vos la poltrona al cul.
    Les úniques paraules bones que et queden per dir son "Jo dimiteixo".
    Tots seriem més feliços també.

    ResponElimina
  2. Un altre que te poca cosa a dir… Dons tots sabem com esta el pati.....Estic convençut que a molt poca gent l’interessa si Sabaté opta per una o un altra candidatura dintre del seu partit polític. Es decebedor que els nostres politics demostren d’aquesta manera la seva impotència, i no donin solucions reals, quan molta gent ja ha esgotat el subsidi d’atur. Una mica de vergonya , si us plau...
    Si el Senat serveix nomes per això, FORA EL SENAT !

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta