29 de gener del 2012

Tortosa recupera una xurreria al parc municipal

Des de fa tres caps de setmana, els tortosins poden recuperar la tradició d'anar a comprar uns xurros els diumenges pel matí al parc municipal Teodor González. En aquest sentit, des del tancament de la mítica Xurreria El Parque -de la qual trobareu algun grup reivindicatiu a la xarxa de Facebook- això no era possible. Però ara s'ha pogut instal·lar una xurreria ambulant molt a prop del passeig central del parc municipal, al costat del carrer Rosselló tot entrant per l'avinguda de la Generalitat. L'Ajuntament ha tingut l'encert d'autoritzar aquesta implantació comercial al parc Teodor González, que ha esdevingut un lloc més atractiu per a la instal·lació d'aquest tipus de negoci a partir de la reforma integral que s'hi va fer ara fa uns anys.

2 comentaris:

  1. Home! està molt bé, peró el genuï es LA XURERIA DEL PARC, aquesta està a l'altra punta, i pel mateix preu,(no sé de qui és la intalació de l'antiga xurreria) hagués pogut cedir la caseta. Peró aquesta iniciativa presa no està del tot mal pensada.

    ResponElimina
  2. Ja hi havia una xurreria al parc de Tortosa, ara abandonada i oberta, font de perills per als qui van al parc a certes hores. No podien haver fet servir la que hi havia, que fa fàstic l'estat en el que està, que sembla l'oficina de turisme de la plaça del bimillenari, ja sabeu, aquella destrossada que varen desfer fa uns anys junt al quarter dels Mossos d'esquadra, o desfer-la d'un cop?

    És una vergonya, un parc tan renovat i un local que feia de xurreria tan destrossat...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta