16 de març del 2012

Montsià Actiu organitza el Fòrum del Talent per ajudar els nous emprenedors

El Fòrum del Talent que promou Montsià Actiu, el programa del Consell Comarcal del Montsià que s’emmarca en el projecte Treball a les Set Comarques, està sent un èxit. Així ho ha valorat aquest divendres, durant el seu pas per l’informatiu matinal Primera Columna, el conseller comarcal d’Indústria, Empresa i Ocupació del Montsià, a més de president del programa Montsià Actiu, Ivan Romeu. El Fòrum del Talent va adreçat a persones vinculades al món empresarial, emprenedores o en situació d’atur [+informació].

En la primera edició del Fòrum del Talent van participar prop d’un centenar de persones, molts dels quals ja són nous emprenedors de la comarca del Montsià. La segona edició del seminari del Fòrum del Talent, innovació, excel·lència i coneixement, es farà el proper dijous, 22 de març, a partir de les quatre de la tarda i a la sala d’actes del Consell Comarcal del Montsià. L’encarregat del seminari és el coach i especialista en recursos humans Santi López-Villa, que pronunciarà una conferència sobre la cultura del canvi i la millora continuada. En aquest sentit, Romeu ha afirmat que al programa Montsià Actiu ha arribat l’hora de passar de la teoria a l’acció.

Imatge Montsià Actiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta