18 d’abril del 2012

Rasquera, en el punt de mira de 'Sálvame'

El programa Sálvame, de Telecinco, ha enviat la seua polèmica col·laboradora Aída Nízar a la població de Rasquera, amb l'objectiu de fer un reportatge sobre els motius que han portat l'Ajuntament governat per Bernat Pellisa a impulsar una plantació de marihuana en uns terrenys del banc de terres del municipi. Sálvame va emetre ahir dimarts un petit avanç del que teòricament es podrà veure aquest dimecres, un tast del reportatge d'Aída Nízar en què la reportera ocasional del programa té un incident amb el mossèn del poble. Com es pot comprovar en el vídeo, el capellà va tancar la porta de la parròquia per evitar ser enregistrat pel càmera de Telecinco, mentre que Aída Nízar es quedava tancada dintre del temple. "Pida usted disculpas por su ira", va exigir la col·laboradora del programa que presenta Jorge Javier Vázquez.

6 comentaris:

  1. ;-)
    A Telecinco a la carta se la veu pujant a un tractor i com un vellet li fot mà a la cuixa descaradament.
    Trending Topic a casa!
    Sort de l'internete.
    Crec que és el primer, o segon, cop que miro aquest programa. Realment crea adicció. Este Jorge Javier! Quina reunió de "personatges"!
    "Padre, padre, quiero confesarme!"
    "Padre, pida perdón por su ira!"
    Jajajajajajaja!

    ResponElimina
  2. Quizás la reacción del Mossen no fue la mas adecuada, no obstante le comprendo. Los círculos pueriles, sensacionalistas y de poco peso moral de los cuales se nutre este tipo de ''periodismo'' avergonzarían a cualquiera y seria casi un insulto para toda persona con un mínimo de moralidad verse filmado por una de esas cámaras. ''Quiero confesarme Padre'' apuesto a que no sabe ni como dirigirse al confesor...

    ResponElimina
  3. Si això de Rasquera ja ho han dit tots los telediaris per tot lo mon, que collons foten estos frikis allí?

    ResponElimina
  4. ''Ignorant'' Te expresaste mejor que yo en una sola linea. Jejeje.

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Francament, aquesta no és la imatge que a molts ens hagués agradat que s’hagués donat de la nostra tranquil•la població. El mossèn, igual que molts altres veïns, està cansat de tanta i tanta telenovel•la rasquerana.
    El poble de tots els rasquerans, segurament serà més recordat pel titular de la marihuana que per la seva esplèndida Serra de Cardó; els seus olis d’extrema qualitat; la Cabra Blanca, els formatges que se n’elaboren o la seva carn; el nostre ben apreciat pastisset; o uns vins, que amb la il•lusió del nostre jovent productor, no tenen res a envejar a cap Penedès.
    Quina llàstima!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta