3 de juliol del 2012

Aproveu que Tortosa cobre 1,5 euros per cada programa de mà de la Festa del Renaixement? #PrimeraColumna



En el programa d'aquest dimarts de Primera Columna, hem volgut preguntar els espectadors de Canal 21 Ebre si estan d’acord amb el fet que l’Ajuntament de Tortosa haja decidit cobrar 1,5 euros per cada programa de mà de la XVII Festa del Renaixement. En les setze edicions anteriors, els programes de mà eren gratuïts i es podien trobar i agafar debades en els diferents punts d’informació de la Festa. De fet, en els dies previs també s’enviaven a les bústies de tots els habitatges del municipi. Però enguany, l’organització de la Festa del Renaixement ha decidit fer pagar un euro i mig per cada programa, perquè els veïns i la gent que visite Tortosa contribuïsquen al finançament de la festa, que en aquesta dissetena edició té un pressupost molt ajustat, de només 180.00 euros. A més, el programa d’actes també es podrà consultar a través del web festadelrenaixement.cat. Per tant, aquesta és la nostra pregunta del dia. Aproveu que Tortosa cobre 1,5 euros per cada programa de mà de la Festa del Renaixement?




3 comentaris:

  1. Anem bé si amb la venda de programes s'ha de finançar la festa. Ja sé que no ho deuen pensar, per altra part, però és una mica llets.
    Què no és propaganda el programa ?
    Hem passat de l'edició anterior que, si no recordo malament, s'anunciava poder baixar-lo al mòbil gratuïtament, a pagar per informar-te dels horaris i espectacles ( publicitat ), a més de pagar per trobar-te amb altra publicitat comercial dels anunciants que patrocinen la festa, i que no sé si han pagat menys per la lògica menys difusió del seu comerç o empresa....

    ResponElimina
  2. Per part meua, se'ls poden ficar pel c... No per l'euro i mig, sino per la seua cara dura.

    ResponElimina
  3. Que poc "pagana" és la gent!
    De pagar, clar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta