4 de juliol del 2012

La Ràpita presenta quatre rutes per difondre la seua oferta turística i gastronòmica

L’Església Nova de Sant Carles de la Ràpita ha estat aquest dimarts l'escenari de la presentació de les jornades Tastamar d’enguany. Un certamen gastronòmic que arriba renovat, amb la voluntat de donar cabuda a més tipus d’establiments i ampliar l’oferta del certamen. Així a la ruta de tapes que ja va ser una innovació fa tres anys, s’hi suma enguany el Tast llépol, el tast de Còctel i el Tast a la Carta. Per tant, quatre propostes que, segons la regidora rapitenca de Turisme, Rosa Anglès, “permetran fer tastets durant tot el dia, amb la voluntat de continuar innovant en el sector turístic i gastronòmic de la Ràpita”.

Les jornades Tastamar es faran durant aquest proper cap de setmana i el següent, de divendres a diumenge. A la ruta del Tast hi participen 17 bars, que han preparat tapes originals amb noms personalitzats. El Tast a la Carta es pot fer als restaurants, que aquests dies participen en les jornades del Gust. El tast de Còctels es podrà degustar a vuit bars i terrasses musicals. I el Tast Llépol, en set pastisseries del municipi que oferiran tapes dolces, en les quals es prioritzarà la rebosteria i els ingredients típics del territori. Tots els tastets tindran un preu de tres euros i també inclouen la beguda.

La inauguració del certamen tindrà lloc aquest divendres, dia 6 de juliol, a les 7 de la tarda, a la plaça del pavelló firal de la Ràpita. En aquest acte, s’oferirà una mostra de les propostes culinàries que es podran degustar durant el certamen. A més, hi participarà el grup de Teatre Xip-Xap amb els peculiars personatges de la Família Rabosa, que evoquen els orígens rapitencs. De fet, el que faran serà amenitzar no només la inauguració, sinó tota la ruta del Tast els dies 6 i 13 de juliol de forma gratuïta. I els dies 7 i 14 hi ha l’opció de contractar-los per fer la ruta teatralitzada.

Tot plegat servirà per consolidar un cop més la Ràpita com a referent turístic i gastronòmic. En aquest sentit, l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Joan Martín Masdeu, ha avançat que «s’obriran més locals destinats al sector de la restauració». Cal destacar també que l’Estació Nàutica La Ràpita-Delta de l’Ebre oferirà descomptes els dos caps de setmana del Tastamar a totes aquelles persones que vulguen descobrir les activitats nàutiques a la badia dels Alfacs.

Imatge Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta