5 de gener del 2013

Dos dies de dol oficial a Flix per la mort als 18 anys d'una de les pubilles de festes

FLIX (Ribera d'Ebre).- L'Ajuntament de Flix ha decretat dos dies de dol oficial amb motiu de la mort de Marina Montané Adell, una de les quatre pubilles de la Festa Major de Flix 2012. A través d'un comunicat públic, l'Ajuntament de Flix s'ha volgut afegir al dol de la seua família i els seus amics. De fet, l'alcalde flixenc, Marc Mur, ha decretat dos dies de dol oficial, amb la col·locació del domàs amb crespó negre a la balconada de la Casa de la Vila, a més de la suspensió d'alguns dels actes que han estat organitzats o que compten amb la participació de l'Ajuntament previstos per aquest dissabte i diumenge.

En conseqüència, romandrà tancada al públic l'exposició de Ca Don Ventura i, d'acord amb La Unió Social, s'ha suspès també la revetlla de la Nit de Reis prevista a la carpa instal·lada a la pista de d'estiu. Segons l'Ajuntament, Marina Montané feia molt de temps que patia un procés cancerígen, que la noia no ha pogut superar tot i els diversos tractaments aplicats. "Tot i ser-ne coneixedora, Marina no es donà mai per vençuda, i mostrà una exemplar enteresa davant l'adversitat", han explicat des del consistori.

Aquest dissabte, a les quatre de la tarda, es farà la missa funeral a l'església parroquial de Flix. De la mateixa manera, el domicili mortuori s'ha emplaçat al tanatori de Pellisa-La Ribera, a Móra d'Ebre. D'altra banda, la passada mitjanit se li ha volgut retre un reconeixement amb un emotiu acte de record que ha tingut lloc a la plaça de l'Església. Un bon nombre de persones, la majoria joves, s'hi han concentrat a i han anat dipositant espelmes al centre de la plaça, tot guardant un respectuós silenci, que només s'ha trencat quan algú ha cridat "Marina, un exemple!", seguit d'una forta ovació. L'Ajuntament de Flix ha volgut expressar el seu més sentit condol als familiars de Marina Montané.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta