26 de febrer del 2013

Tortosa manté el pàrquing i l’edifici administratiu del complex d’aigües



TORTOSA (Baix Ebre).- Ferran Bel ha aprofitat aquest dimarts el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per reiterar que les obres de les noves piscines de Tortosa es reprendran “en molt poc temps”, tot i que no ha pogut concretar la data. Així, l’alcalde ha assegurat que si no haguessin de reprendre les obres del complex d’aigües, l’Ajuntament ja hauria arranjat l’entorn de l’estadi municipal afectat per l’enderrocament de les antigues piscines, com demanen els veïns del barri de Ferreries. Per tant, Bel ha volgut mantenir el compromís de fer aquestes obres al llarg d’aquest mandat, perquè abans de les municipals del 2015 el projecte puga ser una realitat.

En qualsevol cas, l’alcalde ha assenyalat que el projecte només experimentarà alguns canvis, amb la pèrdua d’algunes places del pàrquing soterrat, amb mesures per reduir les despeses de manteniment. A banda d’això, l’Ajuntament ha d’estudiar si l’edifici administratiu es construeix al mateix temps de les piscines o més endavant, quan estiga garantida l’ocupació “retribuïda” dels diferents espais de l’edifici. 

En la mateixa entrevista, Bel ha volgut rebutjar les crítiques del grup d’Iniciativa-Entesa per Tortosa als compte de l’empresa municipal de gestió urbanística, la Gumtsa. Així, l’alcalde ha negat que s’haja produït cap irregularitat, i ha lamentat que els ecosocialistes vulguen sembrar sospites dubte sobre la gestió municipal amb arguments dèbils i inexistents. De la mateixa manera, també ha sortit al pas de les crítiques del PSC i d’Esquerra al voltant de la falta de manteniment de la ciutat i les deficiències en la xarxa d’enllumenat públic.

4 comentaris:

  1. En la meua modesta opinió, ha mancat informació del què passava amb les piscines i, com sovint passa a altres indrets de la ciutat, s'ha deixat un altre racó en abandó i runa durant massa temps.
    Pobra ciutat!

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Recordem-ho: AL Maig/Juny de l'any passat el Sr. Bel va dir que el pàrquing estaria enllestit " abans de final d'any ". Buscar hemeroteca La Marfanta.

    ResponElimina
  4. Per cert, potser és Interteca ? O Xarxateca ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta