9 de maig del 2013

Uns lladres s'emporten 2.000 euros en almoines d'una caixa forta del Palau del Bisbe de Tortosa

TORTOSA (Baix Ebre).- El Palau Episcopal de Tortosa va ser assaltat pels lladres entre la nit de dimarts i dimecres a la matinada, que van aconseguir endur-se un botí d'uns 2.000 euros en almoines de l'interior d'una caixa forta situada a les oficines del bisbat. Fonts coneixedores del cas han apuntat a l'ACN que els autors dels fets van accedir en horari nocturn a l'edifici gòtic saltant la reixa de seguretat de la rambla Felip Pedrell, vora l'Ebre. Un cop a l'interior del pati, haurien forçat una porta de fusta amb una palanca i arrencat una finestra per poder arribar fins al primer pis, on es troben les oficines del bisbat. Allí, van forçar la caixa de seguretat on es guardaven almoines recollides durant les misses.

El servei d'emergències 112 va rebre l'avís del robatori aquest dimecres a les nou del matí. Hauria estat, doncs, poc després de l'obertura de les dependències del bisbat quan els empleats van conèixer els fets. Segons les mateixes fonts, el robatori no va provocar danys de valor considerable a les dependències episcopals, ni va afectar obres d'art o objectes valuosos.

La caixa de seguretat es troba incrustada a la paret de les oficines del bisbat, al primer pis del Palau Episcopal. Agents de la Policia Científica dels Mossos d'Esquadra van treballar fins al migdia al lloc dels fets recollint nombroses empremtes dactilars que haurien deixat els autors dels fets. Aquesta circumstància inclina els investigadors a pensar que es tractaria d'una acció maldestra, perpetrada per no professionals.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta