16 de juny del 2013

Els bombers del parc de Tortosa rebutgen les retallades amb pintades als camions: 'Falten mangueres, sobren mangantes'



TORTOSA (Baix Ebre).- Els bombers del parc de Tortosa han decidit sumar-se a les mobilitzacions que els seus companys d'arreu del país estan organitzant per protestar en contra de les retallades de la Generalitat. Els bombers asseguren que els parcs tenen moltes dificultats per poder desenvolupar la seua feina, que els falta personal per cobrir tots els treballs, i que la preparació de la campanya antiincendis ha estat molt dolenta. En el cas de Tortosa, i després d'un cert debat sobre el tipus de protesta, els bombers han fet pintades en els camions amb frases com ara "Falten mangueres, sobren mangantes', 'Xeics, mos ho estan fotent tot' i 'Bombers en lluita'. La imatge que il·lustra aquesta notícia ha estat feta per Txa Ibek i ha estat difosa a les xarxes socials pel moviment Acampada Terres de l'Ebre 15-M.

Altres camions de bombers d'arreu de Catalunya també s'han començat a vestir de pancartes. Algunes, amb crítiques directes al conseller d'Interior, Ramon Espadaler. El malestar dels bombers va quedar de manifest amb motiu de la protesta del passat 29 de maig, quan uns 300 bombers es van manifestar davant del Parlament per denunciar la falta de personal i de recursos en la campanya del proper estiu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta