16 de juny del 2013

Tortosa col·loca els nous calaixos que amplien el desguàs del barranc de la Llet sota les vies del tren

TORTOSA (Baix Ebre).-  L'Ajuntament de Tortosa té previst reobrir aquest dilluns al migdia l'avinguda Canigó, després de les obres que s'hi estan fent per ampliar la canalització del barranc de la Llet. Des del passat dilluns, 10 de juny, el consistori ha hagut de fer talls en el trànsit entre els carrers Granollers i Berga, primer per la descàrrega dels calaixos de la canalització que s'han col·locat per sota de les vies del tren. Aquest dissabte també s'ha tornat a tallar el mateix carrer per la col·locació d'una grua.

Els treballs d'instal·lació dels calaixos van començar a les nou del vespre de dissabte, amb la previsió que acabessen aquest diumenge a les nou del matí. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va fer una visita a les obres, i n'ha deixat testimoni amb diverses fotografies al seu compte de la xarxa Instagram.

Les obres d'ampliació del desguàs del barranc de la Llet, al raval de Sant Llàtzer, han de permetre reduir l'acumulació d'aigua al barranc en cas de pluges intenses. Segons l'Ajuntament, l'ampliació de la canalització per sota de les vies evitarà l'efecte coll d'ampolla que hi havia fins ara. En el marc del mateix projecte es donarà continuïtat a l'avinguda Canigó, una antiga reivindicació dels veïns de Sant Llàtzer. A més, també es donarà compliment al requisit que va establir l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) en el seu moment, per desencallar la construcció de la residència de gent gran de l'empresa L'Onada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta