2 de juny del 2013

Navarro rebutja que la Generalitat haja exclòs les Terres de l'Ebre de les zones econòmiques a prioritzar

PAÜLS (Baix Ebre).- El primer secretari del PSC, Per Navarro, ha criticat aquest dissabte des de Paüls que el Govern no hagi inclòs les Terres de l'Ebre entre les deu zones del nou pla de dinamització econòmica. "Escandalosament, les Terres de l'Ebre no hi són", ha dit. Navarro ha lamentat que mentre el territori ha estat declarat aquesta setmana Reserva de la Biosfera per part de la Unesco, el Govern no prioritzi el seu desenvolupament econòmic. De la mateixa manera, Navarro també ha titllat "d'incomprensible" la sanció que Interior ha interposat a una de les ramaderies taurines d'Alfara de Carles, també al Baix Ebre, per la celebració de "tientas" amb públic i ha defensat aquesta activitat. El primer secretari del PSC ha visitat Paüls amb motiu de la Festa de la Cirera, i s'ha reunit amb militants i simpatitzants.

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha esmorzat amb militants i simpatitzants de la comarca del Baix Ebre aquest dissabte a Paüls, coincidint amb la celebració de la Festa de la Cirera. Navarro ha considerat "un escàndol" que les Terres de l'Ebre no s'hagin inclòs entre les deu zones del país on el Govern projecte un pla de dinamització econòmica malgrat hagin estat declarades Reserva de la Biosfera per la Unesco aquesta mateixa setmana.



"El Govern, desgraciadament, no és sensible a la situació en aquest territori", ha apuntat. Navarro ha destacat que la declaració de la Unesco és "una oportunitat" per al desenvolupament econòmic, la creació d'infraestructures i l'impuls d'una economia verda que sigui compatible amb la conservació del patrimoni i l'entorn.

També ha reivindicat un servei mèdic per a la població de Paüls, on han perdut el metge de capçalera diari malgrat s'està construint un ambulatori municipal nou, així com les carències de cobertura d'alguns canals de la TDT o de telefonia que encara es pateix al poble.

Defensa a l'activitat turística de les ramaderies
El primer secretari del PSC ha defensat que les ramaderies taurines dels Ports, les d'Alfara de Carles, puguin continuar desenvolupament activitats turístiques a l'entorn de les "tientes", que ofereixen a turistes, sobretot russos. Per a Navarro, "l'actitud del Departament d'Interior és incomprensible" i s'ha mostrat contrari a que se les sancioni, com ha passat fa pocs dies amb una d'aquestes empreses ramaderes.

Via ACN (Anna Ferràs)
Imatge  Enric Roig, a Twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta