31 de maig del 2013

Alcanar impulsa una borsa de voluntaris per al nou rober social

 

ALCANAR (Montsià).- L’Ajuntament d’Alcanar està preparant una borsa de voluntaris que, entre d’altres, servirà per posar en funcionament un servei de recollida i distribució de roba reciclada, la qual es destinarà a les famílies més necessitades del municipi. Així ho ha explicat la regidora d’Ensenyament, Acció Social i Ciutadania d’Alcanar, Carme Navarro, qui aquest divendres ha visitat el plató de Canal 21 Ebre. Navarro ha detallat que el repartiment d’aliments ja el tenen cobert a partir de l’acord amb Càritas i també gràcies al projecte ‘Al Cistell’ per a la distribució de productes frescos, amb el suport dels comerços locals. Però que ara falta per solucionar les necessitats de roba de les famílies. Per això, Alcanar formarà un col·lectiu de voluntaris que coordinaran el nou projecte de rober social.

D’altra banda, la regidora d’Ensenyament ha assenyalat que l’Ajuntament ha reservat una partida pressupostària de 4.000 euros per finançar el cost del transport escolar. El consistori canareu considera que els alumnes de les Cases d’Alcanar que han de desplaçar-se fins a l’institut haurien de tenir els mateixos avantatges econòmics que els alumnes de secundària d’altres poblacions que han de marxar a centres de fora del seu municipi. Navarro ha remarcat que no és just que es faci aquesta diferenciació, ja que les Cases d’Alcanar és un nucli de població força allunyat del nucli urbà d’Alcanar.

D’aquesta manera, l’Ajuntament canareu finançarà el 100% del transport escolar entre el gener d’enguany i aquest mes de juny. Però Navarro ha remarcat que seguiran negociant amb la Generalitat i amb el Consell Comarcal del Montsià per intentar aconseguir un canvi en els requisits del transport escolar a l’ensenyament obligatori. I si aquesta modificació no s’aconsegueix, l’Ajuntament seguirà ajudant les famílies de les Cases d’Alcanar de cara al curs que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta