11 d’octubre del 2013

En llibertat amb càrrecs tres acusats de fer dinou robatoris amb força a Amposta i Sant Carles de la Ràpita

SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Els Mossos d'Esquadra van detenir el 2 d'octubre tres persones, dos homes i una dona, acusades de fer dinou robatoris amb força a Amposta i Sant Carles de la Ràpita. El primer delicte que se'ls imputa es va cometre l'1 de gener d'enguany, mentre que el darrer es va portar a terme el 6 de setembre. Segons la informació policial, els detinguts entraven a domicilis forçant el pany de la porta mitjançant eines especials amb les quals extreien el bombí i s'emportaven joies, diners, petits aparells electrònics i altres objecte de valor.

Durant els escorcolls efectuats als domicilis dels arrestats, els agents van recuperar diversos objectes sostrets. De la investigació policial, es desprèn que els detinguts es desplaçaven fins a Amposta i Sant Carles de la Ràpita en vehicles adquirits expressament per cometre els delictes, i que els robatoris es feien durant el matí, aprofitant que als domicilis no hi havia ningú.

Els arrestats són un home de 29 anys, de nacionalitat colombiana i veí de Reus; un home de 26 anys, de nacionalitat mexicana; i una dona de 24 anys i de nacionalitat colombiana. Els dos darrers són veïns de Tarragona. Els dos homes tenen antecedents policials per fets similars i un d'ells utilitzava una identitat falsa en el moment de la detenció. El jutge ha decretat la llibertat amb càrrecs de tots tres.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta