26 de març del 2014

Primeres incidències importants als nous trens semidirectes entre Tortosa i Barcelona


TORTOSA (Baix Ebre).- Primeres incidències importants en els nous trens semidirectes que uneixen Tortosa i Barcelona, a la línia R16 de Rodalies. Al marge dels retards més o menys importants, alguns usuaris han fet saber a la plataforma Trens Dignes a les Terres de l'Ebre que aquest dimecres al matí, menys d'una setmana després de l'estrena dels nous combois de la sèrie 449, el trajecte de les 06.05 hores s'ha fet amb un dels antics trens regionals, és a dir, amb una unitat 470. A més a més, el tren que dimarts al migdia (13.45 hores) sortia de Tortosa en direcció a Barcelona ho va fer aturant-se a les estacions d'Altafulla, Torredembarra i Sant Vicenç de Calders, quan no ho hauria d'haver fet i anar directe des de Tarragona fins a l'estació de Sants. Una de les usuàries afectades va ser la diputada ebrenca Núria Ventura, que aquest dimecres ha confirmat que el tren va arribar al seu destí amb uns 40 minuts de retard.

"A l'estació ens van explicar que fa dies que tots els trens de la línia acumulen retards, però no em van saber dir motius", ha comentat Ventura, una de les polítiques del territori que ha anunciat que diumenge participarà en l'acció de protesta #avuinopaguem que ha convocat Trens Dignes a les Terres de l'Ebre. També han confirmat la seua assistència els també diputats Lluís Salvadó (ERC) i Hortènsia Grau (ICV), a més del secretari general de CCOO a les Terres de l'Ebre, Josep Casadó.  L’acció consistirà en no adquirir el bitllet corresponent per fer el trajecte des de les Terres de l’Ebre fins a Tarragona o Barcelona en les línies R15 i R16. Concretament, els dos trens escollits per portar a terme la protesta són, a la R15, el que surt de Flix a les 17.38 hores, i a la R16, el que surt de Tortosa a les 17.25 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta